Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmi jóslás

 Jósolj magadnak

Ha a jóslás nem jelenne meg, telepítsd az Adobe Flash Playert innen!

Éves horoszkóp 2011

A 2011-es esztendő a tettek éve lesz. Már az évkezdet izgalmas változásokat hoz, hiszen a Jupiter január végén belép a Kosba, ami felpörgeti az eseményeket. Az igazi robbanás azonban tavasszal lesz érezhető, amikor az Uránusz is átlép ebbe a jegybe, és a Marssal, majd a Nappal szinte versenyt futnak egymással a teremtésért és a megújulásért. Ez persze heves, és néha nem erőszakmentes történésekhez vezet, de aki képes élni a lehetőségekkel, és a szíve is a helyén van, az jövőre megtalálhatja a számításait. Lépjünk tehát a tettek mezejére

KOS

(március 21. – április 20.)

Talán mondanunk sem kell, hogy a fent említett konstellációk a Kos-szülötteknek nyújtják a legkézenfekvőbb lehetőségeket. Különösen akkor, ha Ön a „létrehozó” Kosok közé tartozik, régóta dédelgetett, legvadabb álmait is megvalósíthatja – igaz nagy harcok és áldozatok árán, de ezt szinte észre sem veszi, annyira felfokozott lázban ég majd. Használja ki az évkezdet lendületét: ha felveszi a tempót, egészen őszig meg sem áll majd! Akkortájt azonban hajlamos lesz a túlzott idealizmusra, legyen óvatos, és lassítson, ha a helyzet úgy kívánja.

BIKA

(április 21. – május 20.)

A Bikáknak kicsit nehezebb lesz alkalmazkodni az őrült sebességgel zajló dolgokhoz, gyakran túlzottnak érzik az elvárásokat. Nekik a tavasz vége, nyár eleje lesz a kedvezőbb, amikor kicsit belassulnak az események, és könnyebb lesz megfontolt, tervezhető döntéseket hozni. Mindenképpen új helyzeteket, változásokat hoz majd ez az év – fogadja olyan nyitottan, ahogyan csak tudja! Nem lesz ideje tanakodni, előfordulhat, hogy mire lépne, már az élet továbbgördült, és megint más szituációban találja magát.

IKREK

(május 21. – június 21.)

Az Ikrek élvezik majd a pezsgést, felüdülést jelent majd számukra az állóvíz után. Érzékeny idegrendszerüknek azonban néha már sok is lesz a terhelés – különösen április környékén ügyeljen, hogy ne hajszolja túl magát. Augusztusban egy hosszabb pihenőre számíthat, használja ki, mert az év vége sok megoldandó helyzetet, érzelmi konfliktust, ugyanakkor komoly anyagi fellendülést tartogat. Kivételesen legyen következetes a megkezdett dolgokhoz, mert ha kapkod, könnyen elveszítheti a fonalat.

RÁK

(június 22. – július 22.)

A Rákoknak is hatalmas lehetőségeket hozhat ez az év, de készüljenek fel rá, hogy mindez stresszes lesz. Gyakran érezheti, hogy kíméletlen és rideg a világ Ön körül, de ez csak mások hajszoltságának és az erőltetett tempónak köszönhető. Duzzogni semmiképpen sem lesz ideje, vagy ha igen, az nem megtérülő luxusnak számít majd, úgyhogy ne tegye. Nyár derekán kicsit fellélegezhet, de októberig még több hullámban jönnek majd a feladatok – ha kitart, és megfelel az elvárásoknak, hosszú távon megalapozhatja a jövőjét.

OROSZLÁN

(július 23. – augusztus 22.)

A „királyi” szülöttek is kivehetik oroszlánrészüket az eseményekből: gyakran kell majd bátran és határozottan fellépniük, amikor másokon kitör a pánik. Aki most az élre kerül, és higgadtan képes kezelni a helyzeteket, az sokáig vezető marad. Február közepétől várhatók a kihívások, és szeptemberre érik be igazán erőfeszítéseinek gyümölcse, addig azonban egy perc nyugta nem lesz. A terhelés nem csak Önt, de családját is nagyon megviselheti – rájuk különösen nagy figyelmet fordítson, mert ez lesz az egyik fő konfliktusforrás az évben.

SZŰZ

(augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzek nagy eltökéltséggel állnak a 2011-es feladatok elé, és hihetetlen szorgalmukkal képesek kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. A május és a december azonban kritikus időszak lehet – vigyázzon testi épségére és egészségére! Ebben az évben a szokottnál nagyobb önállóságot vár majd el az élet Öntől, gyakran kell kezdeményeznie egy-egy helyzetben, és a feladatmegoldó képessége is górcső alá kerül. Érzelmileg nem lesz túl stabil, anyagilag viszont annál inkább lerakhatja a biztos alapokat a jövőre nézve.

 

MÉRLEG

(szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek élvezik majd talán a legkevésbé az esztendő előnyeit-hátrányait, a Szaturnusz ugyanis az ő jegyükben toporog, és ez féken tartja a velük kapcsolatos történéseket. Jóval higgadtabban kezelik majd az eseményeket, mint környezetük, ami látszólag konfliktusokhoz vezet, valójában azonban sokaknak jelent segítséget a zűrzavarban. Ön lesz tehát a „menedék”, a tanácsadó, ami – ha közvetve is -, nagy hatással lesz saját sorsára. Ebből a szerepből születnek majd lehetőségek, amelyek, különösen novemberben, komoly fordulatokat hozhatnak.

SKORPIÓ

(október 23. – november 21.)

A Skorpiók év elején elég tehetetlenül figyelik az eljövendő „forradalmat” – nekik a nyílt harc, a hangoskodás nem kenyerük. Júniusra azonban kitisztul a kép, és akkortájt olyan lehetőségek érkeznek, amelyek Önnek is testhez állók. A nyár inkább érzelmileg lesz felfokozott - akár egy mindent felforgató szerelmi vihar is elképzelhető -, ősztől azonban megindul a szekér, és sok feladat szakad a nyakába. Hallgasson legendás megérzéseire, akár a legvadabb sugallatokat tekintve – ebben az évben ez különösen igaz!

 

NYILAS

(november 22. – december 21.)

 

A Nyilasoknak rendkívüli lesz ez az év – főleg február közepétől, amikor egy váratlan lehetőség nagyot lendíthet az életükön. Ugyan sok személyes konfliktus vár majd Önre – mondhatni kifejezetten „veszekedős” lesz ez az év -, de összességében gyarapodást és sikereket hoz az esztendő. Különösen júliusban gyűlik majd meg a baja törvénnyel, de kis szerencsével ebből is győztesen kerül ki. A családi élete sem lesz zökkenőmentes, októberben érzelmileg mélypont várható, de az anyagi és szakmai sikerek túllendítik a nehezebb időszakokon.

BAK

(december 22. – január 20.)

A Bakokra küzdelmes esztendő köszönt 2011-ben, az év rosszul kezdődik, a nehézségek és a terhek egyre csak nőnek, de a március hirtelen fordulatot hoz, és ettől kezdve, ha lassan is, de rendeződnek a dolgok. Olyannyira, hogy őszre több, régóta húzódó probléma megoldást nyer, és év végére az élete szinte minden területén olyan „rend” lesz, amire mindig is vágyott. Ehhez azonban többet kell kockáztatnia, mint amit szeretne, de ha mer egy kicsit bátrabban lépni, ha teret enged az új helyzeteknek, szívós küzdelme elnyeri jutalmát.

VÍZÖNTŐ

(január 21. – február 19.)

A Vízöntők eleinte kétkedve fogadják majd a viharos fordulatokat és tőlük szokatlan módon visszahúzódnak. Április elején különösen érzi majd, hogy bizonytalanná válik a helyzet, és – bár számtalan ötlete támad, egészen új nézőpontból kezdi látni az életet – egészen augusztusig kell várnia, míg végre beindulnak a dolgok. Akkor azonban hatalmas erővel törnek be lehetőségek, és szinte szárnyakat kap! Ha sikerül ebben az időszakban megalapoznia terveit, az hosszú ideig kihat majd életére.

HALAK

(február 20. – március 21.)

A Halaknak minden bátorságára szüksége lesz ebben az esztendőben. Sokszor lesz úrrá Önben a kétségbeesés, de tartson ki! Kevés biztos pont marad az életében, és a sors hatalmas kihívások elé állítja: el kell hagynia a „járt utakat a járatlanokért”. Ha erre a képes, ha nem esik pánikba a döntések előtt, ha időben nyakon ragadja a lehetőségeket, hatalmas változásokat élhet meg! Tavasszal és nyár elején megérzései felerősödnek, és erős sugallatokat kap majd az „égiektől” – hallgasson rájuk, megéri!

A lelked hangja

 

Lelkünk valódi vágyait néha nehezen halljuk meg, hiszen ahhoz szükség van egy kis befelé fordulásra és elcsendesedésre. A számmisztika segíthet abban, hogy jobban megértsd a lelkedet.

A lelked hangjának számát a neved magánhangzóinak összege adja meg. Írd fel egy lapra a nevedet, majd keresd ki a magánhangzókhoz tartozó számokat. Az ékezetes magánhangzók esetében válaszd az ékezet nélküli magánhangzókat.

 

 

Pl.: Kovács Eszter
O=6+ A=1+ E=5+ E=5 
6+1+5+5= 17

Ha kétjegyű számot kapsz eredményül, akkor egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy összeadod a két számjegyet.

17 = 1+ 7 = 8
A lélek hangja a 8-as.

 

Kattints a kapott számra!

 

   

    

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 533950
Hónap: 3302
Nap: 86