Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jóban Rosszban.

 gazdagDr. Pongrácz Péter – Gazdag Tibor

Pongrácz Péter a Csillagvirág Klinika igazgatója. Ő a kórház lelke, megbízható vezető és kiváló orvos. Magánéletéről ugyanez nem mondható el: sorra véget érnek a kapcsolatai, általában azért, mert választottjai nem tűrik sokáig munkája iránt mutatott elhivatottságát. Húga, Pongrácz Réka halála után teljesen magába fordult, amiből Bakó Melindának, a fiatal energikus szépségnek sikerült kirángatnia, de ez a boldogság sem tarthatott sokáig: a lány kiforgatta vagyonából. Súlyos vesebetegsége, rossz anyagi helyzete után újabb csapás éri: elveszti pozícióját a kórházban és lányával is összeveszik. Egy teljesen új életet tervezget.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

 

legerszkiPongrácz Barbara – Legerszki Krisztina

Barbara Pongrácz Péter egy szem lánya, és borzasztóan félti őt, nem is alaptalanul. Pongrácz Barbara a szemünk láttára nőtt fel, érzékeny, törékeny, de egyben kitartó és elszánt fiatal lány. Férje Várnagy Előd, a csillagkúti rosszfiú, akivel négy zűrös év után keltek egybe. Barbara apja ellenzi a kapcsolatot, a legtöbb konfliktust apa és lánya között ez okozza, pedig korántsem éri meg a vesződséget a frigy, igazi se vele – se nélküle kapcsolat van Barbara és Előd között, amit csak súlyosbít Barbara apjának rejtélyes eltűnése.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

damuVárnagy Előd – Damu Roland

Várnagy Előd, a “rosszfiú”, mindig bajba keveredik, mégis vonzó, a nőknél nagy sikerei vannak. Az ő szíve választottja, kisebb-nagyobb kitérők után, azonban Pongrácz Barbara. Üzleti téren Előd piszkos eszközökkel, sokszor zsarolással ér el sikereket, így jutott hozzá a kisbolt tulajdonrészéhez is, amivel sokszor megkeseríti albérlői, Bodolaiék életét. Egyre nagyobb gaztettekre képes, saját apósát is elraboltatja és nem tudni, sikerül-e ezt a szorult helyzetet is megúsznia.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

janosiDr. Nemes Viktor – Jánosi Dávid

 

Viktor tehetséges fiatal orvos, aki nagy karrier előtt áll. Tudását egyre inkább elismerik a kórházban is, amivel néha vissza is él. A nőknél nagy sikere van a sármos orvosnak, bár ő inkább a komoly kapcsolatokat részesíti előnyben. Hosszabb kapcsolata volt Margittal, majd Margit barátnőjével, Dórával, amivel jó kis galibát okozott a lányok között. Viktor jelenleg egyedülálló: Dórával is szakítottak, mivel rájöttek, nem ugyanazok az elképzeléseik az életről, de lehet, nincs minden veszve. Viktort az új igazgató, Konrád hatalmas feladatok elé állítja.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

kardosDr. Kardos Zoltán – Marton Róbert

 

Zoltán a klinika nőgyógyásza. Szakmailag több van benne, mint ami, de nem ért hozzá, hogyan menedzselje előrelépését, ezért fellépését olykor félreértik. Nőügyekben nem következetes, elcsábítható, így Ibolyával Pongrácz Rékát is megcsalta, ami a doktornő halálához vezetett. Péterrel ezek után végleg megromlott kapcsolatuk. Réka halála után teljesen összetört, elutasító lett Beával és Ádámmal, akiket közösen neveltek Rékával. Margit kedvessége azonban sokat segített az állapotán és szépen, lassan egymásba szeretnek. Amióta Kardos megörökölte Réka kórházi részesedését, egyre kíméletlenebbül lép fel Péter ellen.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

brozikDr. Káldor Margit – Brózik Klára

 

Margit szorgalmas és megbízható, nagyon jó munkaerő, de érzelmileg sérülékeny. Ambiciózus, és könnyen beilleszkedik. Nagy álma vált valóra, amikor megszerezte orvosi diplomáját. Margit a jó erkölcs, az ártatlanság, segítőkészség és a felelősségteljes – ám kissé naiv – gondolkodás képviselője. A fiatal doktornő feje fölött azonban összecsaptak a hullámok, amikor kivívta Iboly, az őrült sorozatgyilkos ellenszenvét. A bosszúszomjas lány a végletekig elment, hogy tönkretegye Margit életét, de szerencsére nem sikerült a terve. Margitnak most Kardos nevelt lányával, Beával kell megküzdenie.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

veghDr. Steiner Dóra – Végh Judit

 

Szép és kivételesen okos lány, képzett orvosként dolgozik a klinikán. Nagyon rosszul viselte, amikor beleszeretett Viktorba, és őrlődött a szerelem és Margit barátsága között. Kapcsolatuk Viktorral véget ért a lány karrierista életfelfogása miatt, Margittal viszont helyreállt a béke. Azóta éli a szingli lányok életét, bár még mindig rosszul érinti, ha egykori szerelme más felé tekintget.  Komoly megpróbáltatásokon ment keresztül betegsége miatt, de szerencsére mindenki segítette, így sikerült legyőznie a gyilkos kórt.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

szorcsikBencsik Bea – Szorcsik H. Viktória

 

Naiv kislány, aki szeretne népszerű lenni a fiúknál, csinos és vonzó lenni a szemükben. Terhes neki a bátyja túlzott gondoskodása és ezt többször szóvá is teszi. Fiatal kora ellenére szörnyű dolgokon ment keresztül: meggyilkolták nevelőanyját, Rékát, majd emberrablók karmai közé került. Nehezen teszi túl magát Réka halálán, ezért állandó konfliktusba kerül Kardossal és bátyjával, Ádámmal. Nevelőapja tiltása ellenére modellkedni kezd. Lassan lételemévé válik a hazudozás, többnyire az iskola mellé jár, ráadásul titkos viszonyba kezdett a nála jóval idősebb Rolanddal, ami kisebb-nagyobb bonyodalmakat okoz.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

gesztesiFüredi Attila – Gesztesi Károly

 

Füredi Attila az építész, kedélyes, bölcs mackó, aki szeret és tud is élni. Hatalmas szíve van, ezt emberi kapcsolataiban folyamatosan bizonyítja is. Mindig is rajongott a vörös nőkért, ezért többször került már kínos helyzetbe. Legutóbb, amikor házassága alatt beleszeretett Zámori Alexába, a szexis plasztikai sebészbe. Felesége, Nemes Lenke halála után sem tudnak parancsolni az érzéseiknek. Mire mindenki elfogadta volna kapcsolatukat, Alexa szakított vele, mert nem bírta elviselni, hogy Füredi túlságosan előtérbe helyezi rokonait. Egyedül neveli Magdikát és szem előtt tartja unokatestvére, Halász István családját és boldogulását is a Kékmacsek résztulajdonosaként.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

liptaiDr. Zámori Alexa – Liptai Claudia

 

Zámori Alexát a legjobb plasztikai sebészként tartják számon. Okos, szexis és ami a szívén, az a száján.  Emiatt sok összetűzése is akad, különösen saját nemével, de ő állja a sarat. Alexa Csillagkúton próbált elrejtőzni betegségével: a doktornőnél korábban leukémiát állapítottak meg. Zámori Alexa ezek után beleveti magát az életbe, hogy utoljára kiélvezhesse annak szépségeit és tegyen valamit azokért, akik hasonló betegségben szenvednek. Így kerül közel Füredihez, akivel hospice-házat építtet. A flörtölős munkakapcsolatból igazi szerelem lesz, azonban érzéseikkel számos emberen keresztülgázolnak. Alexa idő közben csodával határosan meggyógyul, Attilával azonban véget ér a románc.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

sorel

Dr. Kalem József – Kembe Sorel

Rezidensként érkezik a Csillagvirág Klinikára a tehetséges, fiatal orvos inkább ösztöneire hagyatkozik a gyógyításban, mintsem a száraz tananyagra, és makacs természete sem imponál minden kollégának.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

vayBánkúti Magdi – Vay Viktória

Igazi jó kislány, akit édesanyja vitt be a klinikára, onnan származik ismeretsége Fürediékkel. Magdi félénk, áldozattípus, kissé zárkózott, de nagyon illedelmes. Az összes kórházi dolgozó imádja a kislányt. Miután az anyját letartóztatták, a kislány Nemes Lenkéhez került átmenetileg, és ott is maradt. A Füredi családban a zárkózott kislány egészen kinyílt, ismét gyerek vált belőle. Nagy megrázkódtatásként érte Lenke meggyilkolása, amiért Attilát és Alexát hibáztatta. Mostanra megbékült a helyzettel, a legnagyobb problémát a tiniszerelem jelenti életében. Bár Szabival jár, nem feledkezett meg Gergőről sem, aki Csillagkútra érkezése óta lenyűgözi a lányt.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

dozsaHalász István – Dózsa Zoltán

 

Halász István tipikus magyar vendéglátósként csöppent Csillagkút életébe Várnagy Előd üzletét meghiúsítva. István jó humorú, családcentrikus, a nyugodt megoldásokat kedvelő üzletember, aki igazán ért vendégei nyelvén. A Macsek új tulajáról kiderül, hogy valójában Füredi Attila rég nem látott unokatestvére, akivel évek óta haragban vannak. Egy kis női ráhatással azonban sikerül elrendezni a konfliktust, olyannyira, hogy Attila megkéri a rokonokat, költözzenek hozzá. Egyre több titok kerül felszínre a Halász család életéből: István kapcsolata Szilviával korántsem ideális.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

 

fabianHalászné Nagy Szilvia – Fábián Anita

Halászné Nagy Szilvia egy igazi minta-anya, imádja a fiait és otthonosan mozog a konyhában, ráadásul csinos is. Igaz, férjét folyton piszkálja, így lesznek forró pillanatok a Kékmacsekban. Miután beköltöznek Fürediékhez egyfajta rivalizálás alakul ki Alexa és közte, mivel tökéletesen ellentétes nézeteket vallanak a gyereknevelésről, na és a flört határairól. Ezt a doktornő és az építész kapcsolata sínyli meg. Ám Szilvia továbbmegy: megkeseríti saját családja életét is.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

baronitsHalász Kristóf  – Baronits Gábor

Kristóf egy autó-bolond fiú, aki épp pincérkedéssel üti el az idejét. Jóképű, vagány, minden csinos lánnyal kikezd és sikere is van. A Kékmacsek tulajdonosának fia szinte érkezésekor rátapad a lányokra, elsőszámú kiszemeltje Dóra, aki akkor még Viktorral jár. A fiú addig ügyeskedik, míg Viktor valóban féltékeny lesz, bár nem miatta szakítanak. Kristófot csajozós malőrjei ellenére mindenki szereti, hamar beilleszkedett az új közösségbe.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

gergoHalász Gergő – Ripka Kálmán

Gergő tisztelettudó, udvarias srác, akinek mindene az iskola és a tanulás, nagyon tudatos. A testvérével, Kristóffal szöges ellentétei egymásnak, de nagyon jó a viszonyuk. A fiatal fiú cukorbeteg, ezért anyja a széltől is óvja, amit Gergő egyre nehezebben visel. Különösen, miután zátonyra fut bimbózó szerelme Magdi barátnőjével anyja túlbuzgósága miatt, de minden esélye megvan arra, hogy megtalálja a boldogságot.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

 

csekeBodolai Erzsébet – Cseke Katinka

 

Böbe fodrász, de mivel szakmájában még nem tudott elhelyezkedni, érkezésükkor házvezetőnői állást vállalt. Böbe csacsogós, pletykás vidám nő. Megvan a magához való esze, de a pénzzel nem tud bánni, emiatt gyakran bajba kerül. A férje néha hangoskodik és hatalmaskodik, de együtt egy kedves párt alkotnak. Erdélyből menekültek Csillagkútra, Várnagy Előd lakását bérlik, akivel később üzlettársak lettek a kisboltban. Böbe boltosként veszi ki a részét a munkából. Egy közeli ismerős és rokon érkezésével felbolydul a Bodolai ház, így Böbe élete is.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

tothBodolai András – Tóth Roland

 

Néha úgy tűnik, hogy Bandi hallgatag, de faragatlan és előfordul, hogy agresszív is, ám ő ezt nem veszi észre magán. Általában körültekintő, amikor belemelegszik a beszélgetésbe, megmondja a véleményét, néha akár nyers és támadó hangnemben, nem könnyen fogja vissza magát. A tiszteletlenség könnyen kicsapja nála a biztosítékot. Valójában igazságos, keményen dolgozó és illedelmes, bár mióta elvesztette karbantartói állását, nem találja helyét. Bandi és Böbe, a felesége gyakran heves veszekedéseket folytatnak, ennek ellenére a kapcsolatuk rendben van.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

timonBodolai Szabolcs – Timon Barnabás

 

Rossz, néha agresszív, gyakran hazudik, édesanyja szerint hiperaktív, bár sosem diagnosztizálták. Kellemetlen modora és bonyolult viselkedése miatt Szabi nem barátkozik könnyen, és nem jön ki a tanárokkal. A legtöbb viselkedési problémája a család sötét titkában gyökerezik, és amit az elmúlt pár évben mindannyian átéltek. Szíve mélyén barátokra vágyik, és úgy tűnik, Magdikában meg is találja ezt, sőt, a szerelmet is, bár nem alakul minden felhőtlenül. Tanácsért Tamás atyához fordul, akivel jó barátok lesznek és Szabi teljesen új szemszögből látja az életet.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

szaboBetty Tanakis – Szabó Zsófia

 

Betty Helen Tanakis lánya, aki anyja halála után toppan be a klinikára a tulajdonrész örököseként. A fiatal lány hebrencsnek, kissé butuskának tűnik, és nem nagyon igyekszik, hogy ezt a látszatot eloszlassa. Feltűnő, csinos, már-már kihívó jelenség, ami viszont félénk, bizonytalan belsőt takar. Ezt használja ki Várnagy Előd, aki elcsábítja a tapasztalatlan lányt. Betty csalódásában Amerikába menekül, visszatérve azonban, mintha kicserélték volna: állig begombolt ruhában, bigott vallási meggyőződéssel kopogtat a kórház ajtaján, amivel mindenkit meglep. Nagy tervei vannak a vallás égisze alatt, a hit lényegét azonban sokszor félreértelmezi, és ez bajba sodorja. Útján segítője akad Tamás Atya személyében, aki próbálja ügyesen terelgetni a lányt. Addig-addig, míg egymásba is szeretnek, kérdés, hogy van-e jövője a kölcsönös érzelmeknek.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

 

szarazTamás Atya – Száraz Dénes

 

Tamás Atya Csillagkút fiatal, modern felfogású papja, aki aktívan segédkezik a kórház új projektjeiben. Jelenléte különösen egyvalaki számára nélkülözhetetlen: nagyon megkapónak tartja Betty Tanakis vallásos állhatatosságát, de látja ennek veszélyeit is, ezért okosan és óvatosan alakítja Betty olykor vad nézeteit. Minden akarata ellenére beleszeret Betty-be, akinek megvallja érzéseit. Élete legnagyobb kihívásával szembesül: a szeretett lányt válassza és adja fel hivatását vagy maradjon hű fogadalmához.

balizsOravecz Fanni – Bálizs Anett

 

Fanni csinos, fiatal nő, akinek nincsenek gátlásai – ezzel jó néhány bonyodalmat okozott már a kórház életében. Miután kinevezték főnővérnek, komolyodott kicsit, de bármikor vevő egy jó kis pletykára, vagy egy kis flörtre. Összességében azonban szerethető, kedves egyéniség, akire nem lehet haragudni.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

seressFehér Roland – Seres Dániel

 

Folyton bizonyítani akarja az embereknek, hogy ő nem csak Fehér Richárd fia. A vér nem válik vízzé mondás, az ő esetében nem igaz. Kórházi projektjeivel és kitartásával egyre többen elismerik, közük Pongrácz Péter is. Nagy szerelme Pongrácz Barbara, akit rövid időre sikerült is meghódítania. Hiába azonban minden igyekezet, Barbi végül Elődöt választotta. Roland és Előd azóta is ellenségek. Roland hostess- és modellügynökséget indít, amivel még bajba kerülhet, ugyanis a kiskorú Beát is alkalmazza, aki fiatal kora ellenére elcsábítja facér munkaadóját.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

madar

Galambos Gyöngyi – Madár Veronika

 

Gyöngyi nagyon munkabíró teremtés, a Macsek igazi színfoltja volt, amíg ott dolgozott pincérnőként. Szeret mindig, mindenről tudni, és mindenbe beleszólni, a pletykák egyik fő forrása Csillagkúton. Emellett nagyon kedves ember, kollegális és segítőkész, mindig lehet rá számítani. Odavan az ezotériáért, és úgy tűnik, tud is olvasni a kártyákból. Jelenleg a klinika recepciósaként dolgozik.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

demjenVadász Jolika – Demjén Gyöngyvér

 

Jolika özvegyasszony, aki asztmája, és a friss levegő, na meg a vidéki lét iránti vágya miatt költözött Csillagkútra. Még megboldogult férje, Imre vette rá, hogy vegye ki a kórház büféjét, és nagyon jól beilleszkedett a társaságba. Jolika szeretne újra társra találni, nem riad vissza attól sem, hogy újdonságokat próbáljon ki – így például az internetes társkeresést…
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

juhaszZimányi Elvira – Juhász Adrienn

 

Elvira mindenkivel kedves, és nagyon aranyos, és igaz, hogy pletykás, de nem rosszindulatú. A kórházban ezért központi személyiség: a legfrissebb pletykákért és történésekért a jól értesült nővérkéhez bármikor lehet fordulni. Lelkiismeretes és jól dolgozik, de nem főnök-típus, ezért nem jött össze a főnővérség. Sokáig volt egyedül, de végre megtalálta a boldogságot a rendőr, Müller oldalán, akivel össze is házasodtak.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

mullerMüller Ottó – Posta Lajos

 

Müller Ottó nyomozó Szlávik kollegája, a törvény őre. Nem egy nehéz ügyet megoldott már, többek közt a túszdrámát a klinikán, vagy Bencsik Bea elrablását. Lelkiismeretes, megbízható férfi, aki végre társra lelt Elvira nővér személyében. Konfliktusaik egyedül Ottó munkája iránti elkötelezettségéből fakadnak.

szlavikSzlávik Jenő – Bozsó Péter

Szlávik Jenő nyomozó, a csillagkúti Sherlock Holmes, aki társával rendületlenül üldözi a gonoszt. Ennek ellenére a szerelem őt is vakká teszi: Csillagkút gyilkosának sikerült behálóznia őt, de még időben rájön, milyen is Ibolya valójában és sikerül felgöngyölíteni a szörnyű ügyeket, amelyben Szimat, az okos rendőrkutya van segítségére.

volosBencsik Ádám – Volosinovszky György

 

Szeret apáskodni húga, Bea felett, kicsit koravén és rugalmatlan. Miután nem vették fel az orvosira és zűrös kapcsolatba keveredett a főorvos akkori kedvesével, külföldre utazott, ahol komoly bajba került. Hazatérve szembesült nevelőanyja halálával, amitől az egyébként is elvadult fiú csak még agresszívabb lett. Elkezdett Várnagynak dolgozni, amiből nem sok jó sült ki. A személyiségében végbemenő változások miatt, eltávolodik legjobb barátjától Svédtől is.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

 

vagvolgyiBodolai Orsi – Vágvölgyi Lilian

Szorgalmas, küzdő típus, idegesítő kistestvérét általában nagyon irritálónak tartja. Naplót ír és sok könyvet olvas – hogy tanuljon és, hogy meneküljön ebből a világból.  Okos és értelmes, de szégyenlős és óvatos. A szüleihez közel áll, különösen az apjához, aki szerinte igazi hős. Csillagkúton összebarátkozik Bencsik Beával, Ádámmal és Svéddel, akivel egymásba szeretnek. Svéddel már az eljegyzésig jutnak, viszont a fiú beijed és külföldre utazik.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

puskasBánhidi Patrik, Svéd – Puskás Péter

 

Patrikot mindenki csak Svédként ismeri. Vagány, de becsületes és érzékeny srác, aki nagy tehetséggel van megáldva: álma, hogy sikeres énekes legyen. Ez egyszer már majdnem megvalósult, azonban csalódnia kellett a zeneiparban, ezért visszatért Csillagkútra. Legjobb barátja Ádám, akivel mostanában feszült a viszonya. Szerelme Orsi, akivel megharcoltak kapcsolatukért. Hogy bizonyítsa érzéseit, elkezdett Orsi apja mellett dolgozni kórházi karbantartóként. A bimbózó szerelem azonban hamar komollyá válik: Orsi megkéri a fiú kezét, aki nem tud megbirkózni a felelősséggel, ezért Svédországba menekül.
A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE!

Horváth Veronika – Kondákor Zsófia

Horváth Veronika a Csillagvirág Klinika szerény, visszahúzódó új rezidense betéve tudja az orvosi könyveket, ám az iskolapadon kívül kicsúszik lába alól a talaj, és csak úgy vonzza a bajt. A csúnyácska lány csakúgy, mint rezidenstársa Kalem József a Bodolai családhoz költözik. Az okos, ám a gyakorlatban esetlen Veronika már az első nap bajba keveredik a klinikán, épp ezért nem mindenki fogadja tárt karokkal Bodolai Böbe unokahúgát.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kosut u. 17.

(andrási nikinek, 2012.04.22 14:15)

de én a Nikiről kérdeztem.

 

 
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 526253
Hónap: 3854
Nap: 111