Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


interjúk

 

 

 

 

 

Menü tartalma:

-Mitchael Musso interjú

-Lucas Till mini interjú

-Demi Lovato interjú- Milyen sztárnak lenni?

                                                                                             

 

 

                                                                   

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                

  Mitchel Musso

                                                                            Mitchael Musso

                      Hannah árnyékából

 

                                            A 16 éves  Musso-t Oliver Oken-ként,leginkább Miley Cyrus szupertitkoskettős életét fedező barátjának ismeri a közönség.Ám ő önálló sztárként is próbára teszi magát.Szerepel a Disney Snow Buddies,Lean on Me című műsorban,de zenei ambíciókat is dédelget.A show-ban énekelt dalnak,a Lean on Me-nek hatalmas sikere lett.Erről és még sok mindenről kérdeztük Michelt.

-Hogyan készült a ,,Lean on Me" dalod a Show Buddies-ből?

-A Disney-től felhívtak,és azt mondták:,,Nézd Michael,tudjuk,hogy profi zenész vagy.Van egy vadiúj mozifilm,ami most fog kijönni,szeretnénk egy zenét hozzá,a ,,Lean on Me" újrafeldolgozását.Felénekelnéd?"És én azt mondtam:Igen,hát persze!A demo nem pontosan az volt,ami ma a végeredmény.Kicsit összemixelgettük,és egy kicsi hip-hopot is belecsempésztünk.Utána pedig még egy kis beatboxot is rámondtam a zenére,nagyon vicces volt.

-Milyen volt a videoklip forgatása?

-Félelmetesen jó!Mindenki nagyon cool volt!Életem legszebb napjai közé tartozik.Mindenki nagyon jó fej volt egész idő alatt.Volt egy rakás Golden retriever kutya is.Míg én tettem a dolgokat,a kis kuytusok ott rohangáltak fel s alá körülöttem...vicces volt és nagyon emlékezetes!

-Kik azok,akik hatottak a zenédre,és mit várhatunk az albumtól?

-Nézzük csak...Hm...Nagyon szeretem az Aerosmith-t.És a bátyám bandáját,a Metro Stationt is,hihetetlenül jók.Szeretem Miley zenéjét is,fantasztikus hangja van.Nos,ők az én kedvenceim,a bűvös hármas.

-A Hannah Montana sorozat is hozzájárult ahhoz,hogy a zene felé kacsingass?

-Abszolút segített,de végülis mindig szerettem a zenét.

-Beszéljünk egy kicsit a Hannah Montanaról!Michael Musso Oliver Okenként tűnik fel a sorozat egyik ebédlős jelenetében,a Hannah Montana legelső epizódjaiban.A ,,One in a Million" epizódjaiban celebsztárokkal szerepelsz.Milyen volt együtt dolgozni Vicki Lawrence-szel,Dolly Partonnal,Selena Gomez-zel,vagy a Jonas Brothersszel?

-Nagyon jó!Mindannyian eszméletlenül jó fejek!Tudod,együtt nőttem fel Dollyval és Vickivel a tévénél.Szóval nagyon cool volt,izgalmas és vidám.Úgy éreztem magam,mint egy nagy sztár,büszke vagyok,hogy ilyen emberekkel dolgozhatok együtt.

-Milyen volt a hangodat kölcsönözni a ,,Phinas and Ferb" Jeremyének?Vicces volt,ugye?

-Ó,nagyon szeretem Jeremyt!Valójában csak egy dalt énekeltem fel Jeremynek,akinek van egy bandája,és elképesztően jók.De természetesen dolgoztam Ash-sel(Ashley Tisdale),már kb.6 éve ismerem őt,nagyon cool.

-Szeretnél valaha animációs filmben egy karakternek kölcsönözni a hangodat,mint ahogy a Monster House-nál tetted?

-Igen,természetesen,ha lesz rá lehetőségem.Szeretem az animációs filmeket.És szeretem az ,,élő" szereplős filmeket is,de az animációs film nekem azt jelenti,hogy azokat az őrült és vad dolgokat is megteheted,amilyen igazából vagy,úgy,hogy közben senki sem lát.

 

Lucas Till-Mini interjú

Fiúk milliói álmodoznak arról,hogy egyszer az életben megcsókolják Miléey Cyrust-Lucas Tillnek ez sikerültA szőkeamerikai srác játssza a Hannah Montana-A filmbenTravist,a jóképű cowboyt.,,MILEY,ALIAS HANNAH BELÉM SZERET,AMIKOR HAZAUTAZIK A SZÜLŐVÁROSÁBA"-meséli Lucas.A texasi tinédzser Atlantában,Georgia államban nőtt fel,és egy véletlennek köszönhetően került kameraközelbe:,,KORÁBBAN SOKAT PARODIZÁLTAM POLITIKUSOKAT ÉS TÉVÉS SOROZATSZTÁROKAT.AZ EGYIK ISKOLAI FELLÉPÉSEN FELFEDEZETT EGY ÜGYNÖK,ÉS BEVÁLOGATOTT EGY REKLÁMBA."Ezt kisebb szerepek követték,mjad 2005-ben jött az átütő siker,A nyughatatlan című kultfilm.Később különböző tévésorozatokban bukkant fel,például a  Doktor House-ban és A Médiumban.Lucas szereti a Rammsteint és  a System of a Downt,s ami igazán ritka  az amerikai srácoknál:jól beszél németül.,,A SULIBAN TANULTAM MEG A NYELVET,SŐT EGYSZER DIÁKCSEREPROGRAM RÉVÉN JÁRTAM NÉMETORSZÁGBAN IS.NAGYON JÓL MEGÉRTETTÜK EGYMÁST A CSINOS NÉMET LÁNYOKKAL!"Vajon milyen típusú lányokat szeret?miley cyrus lenne álmai nője?,,IGEN,MILEY NAGYON JÓ CSAJ-ISMERI EL.BELESZERETTEM A FORGATÁSON!"Az ő kedvéért szakított barátnőjével,Jennyvel,de Miley csak rövid ideig viszonozta az érzelmeit.,,PÁR CSÓKON KÍVÜL NEM TÖRTÉNT SEMMI."-vallja be Lucas.Azóta új barátnőt keres.,,LEGYEN JÓ A HUMORA,LEGYEN SPONTÁN ÉS EGY KICSIT ŐRÜLT!UTÁLOM A HISZTIS CSAJOKAT!"

 

 

Demi Lovato- Milyen sztárnak lenni?

Mondj el mindent nekünk az új sorozatról, Demi?

 Forrás: neon.hu

 

 

 

A sorozat neve, Sonny a sztárjelölt és a főszereplője, egy lány, Sonny. A történet arról szól, hogy Sonny sztár lesz az egyik kedvenc televíziós vígjátéksorozatában. Nagyon érdekes látni, hogyan veszi Sonny az akadályokat és hogyan alkalmazkodik az új környezetéhez. Nagyon vicces a sorozat és vicces volt forgatni is, egyszóval, jó móka volt. Ajánlom mindenkinek, mert tele van nevetéssel és nagyon vicces. Próbáld ki és meglátod?

Milyen Sonny?

Szeret bolondozni és nagyon optimista. Nagyon sok negatív ember van Hollywoodban, Sonny olyan közöttük, mint a Nap, aki beragyogja a szobát, amikor belép.

Hasonlítasz Sonnyra?

Igen. Elmondani sem tudom hányszor voltam díjátadón, ahol rajongtam a sztárokért, csakúgy, ahogyan Sonny is. Majdnem meghaltam, amikor találkoztam a Mötley Crüe-val. Állandóan követtem őket mindenhova, szóval úgy éreztem magamat, mint a sorozatbeli szereplő, Sonny.

Hogyan készültél a szerepre?

Nagyon hasonlítok Sonnyra, ezért csak önmagamat adtam, mondhatni, így készültem a szerepre, bár Sonny talán tízszer őrültebb, mint én. Azt hiszem olyan, mint én, csak sokkal mókásabb.

Ismerted a Sonny a sztárjelölt többi szereplőjét, mielőtt elvállaltad volna szerepet?

Nem, sajnos nem ismertem őket, de ahogy találkoztam velük egyből megszerettem mindenkit. Mostanra nagyon fontos szereplőjévé váltak az életemnek, különösen Tiffany Thorton (Tawni Hartot játssza). Tiffanyival igazán közel kerültünk egymáshoz, olyan ő nekem most, mintha a lánytestvérem lenne. De mindenkivel jóban vagyok! Nagyon király csapattal dolgozom.

Van valamilyen kis csínytevésetek?

Volt egy ételharcos, ételdobálós jelenet a stúdiónk kávézójában és ezért nagyon sok zsemle és cipó volt mindenfelé. Mialatt vártunk, hogy belépjünk a jelenetbe és álldogáltunk, azt gondoltuk vajon észrevenné ?e valaki, ha végig gurítanánk a zsemléket a jelenet alatt? Végül végig gurítottuk a péksüteményeket a padlón, át az emberek lábai alatt, az asztalok alatt, majd pedig a szemközti falhoz ütődtek.

Mesélj arról, hogy jutottál idáig!

Egész életemben erre készültem, de azt hiszem, az igazi áttörést az hozta, amikor jelentkeztem a Disney tehetségkutatójára. Így kaptam szerepet a Disney Csatorna ?Szól a csengő? műsorába. Ezután folyamatosan kaptam meghívásokat a Disney-től különböző meghallgatásokra, persze nem mindegyik sikerült.

Mennyit változott az életed a Rocktábor óta?

Mintha hurrikán söpört volna végig rajta! Akkor változott meg igazán az életem, amikor a Rocktábor kapcsán megjelentem az újságokban. Ezután kezdtem el dolgozni a saját albumomon majd szinte rögtön turnéra indultam. Az életem azóta is őrület!

Világéletedben az éneklés és a színészet vonzott, Demi?

Mindig írtam dalokat és mindig is imádtam játszani. Tudok zongorázni és gitáron is játszom ? gyakran tör rám úgy a péntek este, hogy dalokat írok, míg mindenki más bulizik a barátaival.

Színészkedni vagy énekelni szeretsz jobban?

Mindkettőt szeretem. Mindig is azt gondoltam, hogy a zene és a színjátszás az én szenvedélyem. Bár diákéveim alatt volt egy időszak, amikor úgy döntöttem, hogy átmenetileg felhagyok a színjátszással. Számos kudarc ért az életemben, amivel sűrűn szembesülnöd kell, hogyha a színészkedésnek és a meghallgatásokon való állandó megmérettetésnek szenteled az életedet, mindezt anélkül, hogy egy kis lélegzetvételnyi szabadidőhöz jutnál. Ez egy nehéz szakma. A meghallgatások kemények, de jó dolgok sülhetnek ki belőle. Egy ilyen meghallgatás alkalmával találkoztam a legjobb barátnőmmel Selena Gomez-el (Varázslók a Waverly helyből című film sztárjával).

Pontosan hol találkoztatok?

Évekkel ezelőtt egy Barney című műsor szereplőválogatásán. Pontosan egymás mellett ültük 1400 gyerek között. Megszólítottam és annyit mondtam neki, hogy ugyan még nem ismerjük egymást, de őrület mi van itt. Miközben ücsörögtünk a sorban és egyre fogyott a jelentkezők száma, összebarátkoztunk.

Megkaptad a szerepet?

Mindketten megkaptuk. Közösen szerepeltünk a műsorban és a barátságunk azóta is tart. Közösen voltunk magántanulók, egy helyen laktunk, mikor meghallgatásokon vettünk részt Los Angelesben és ez a kitűnő barátság már 7 éves korunk óta tart.

Mikor vetted észre, hogy egy dalszövegíró is lakozik benned?

Azt hiszem ez még jóval fiatalabb koromban történt. 8 éves koromban kezdtem el énekelni és ez idő tájt állt elő anyukám a dalszövegírás gondolatával. Ettől kezdve ez mindig ott motoszkált a fejemben. A dalszövegírás most már egyfajta terápia számomra. Ezt csinálom szabadidőmben és most már nem tudnék nélküle élni.

Mi késztetett, hogy dalszövegeket írjál?

Elhagytam az iskolát, mert folyamatos támadásoknak és otromba tréfáknak voltam a célpontja, és erre gyógyírt a zenében találtam. Teljesen feloldódtam a zenében, a dalírásban. Elkezdtem gitározni és zongorázni tanulni, és nagyon erősen rákattantam a dologra.

Sokkoló volt Hollywoodba költözni?

Nem igazán. Egy nagyvárosban laktam Texasban és most is egy nagyvárosban élek, nem különbözik sokban a kettő. A legnagyobb különbség talán az, hogy nem vagyok otthon a családommal, amit nagyon hiányolok. De örülök, hogy olyan helyre költöztem, ahol otthonosan érzem magam. Imádom Kaliforniát, a világért nem változtatnék rajta semmit!

Milyen érzés együtt dolgozni hírességekkel?

Valójában rendkívül féltem az elején, hogy akkora sztárokkal kell együtt dolgoznom, mint a Jonas Brothers. Azonban, amit megtanultam, hogy minél híresebb emberekkel dolgozol együtt, annál jobban rájössz, hogy ők is csak emberek. A híres emberek nem különböznek tőled vagy tőlem.

Ez azt jelenti, hogy most már nincs lámpalázad?

Nos, voltak idők, amikor határozottan bolondot csináltam magamból emiatt. Persze, hogy Hollywood varázsa korábban engem is zavarba ejtett, de szerencsére szép lassan hozzászoktam.

Pletykáljunk Demi?az életben milyen a Jonas Brothers?

Bámulatosak! Rendkívül tehetséges és csodálatos fiuk. Hiszek a világukban, ők hihetetlenül vidámak.

Munkán kívül is összejártok a fiúkkal?

Nos, legfőképp munka kapcsán szoktunk találkozni, de Joe igazán közel áll hozzám. Ő olyan nekem, mint egy idősebb testvér, így főleg vele szoktam találkozgatni, de mindannyian döbbenetesen jófejek.

Mit csinálsz szívesen a szabadidődben?

Imádok shoppingolni, de erre mostanában nem igazán van időm. Szeretnék többet költekezni, de tényleg nem tudok időt szorítani rá. Ha igazán akarok valamit, szólok a szüleimnek, és együtt megvesszük ? de be kell, hogy vonjam őket is.

Még suliba jársz? Gondoltál valaha arra, hogy egyetemre felvételizz?

Még tanulok, bár abban bízom, hogy előrehozott érettségit tudok tenni. Nagyon szeretnék egyszer beiratkozni egy filmes suliba, hogy rendezőnek tanuljak. Fantasztikus lenne a karrierem során egyszer majd rendezőként dolgozni. Ez az egyik célom ? de persze majd csak ha 30 vagy 40 éves leszek. Egyelőre színészként szeretnék tovább játszani!

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 
Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 393939
Hónap: 6510
Nap: 237