Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dukai Regina

 Dukai Regina

 

Dukai Regina (Kapuvár, 1983. augusztus 5.) magyar modell, énekesnő.

Élete 
Regina általános iskolás évei alatt kezdett el zenével és énekléssel foglalkozni. Az iskola mellett négy évig zeneiskolába járt, ahol zongorázni és öt évig a kapuvári kórus tagja volt, akikkel minden évben fellépett a karácsonyi koncerten. 

A középiskolát Győrben a Szabadhegyi Közoktatási Központban végezte el. A középiskola után Sík Olga énektanárhoz járt három évig. 

Mindig is énekesnő szeretett volna lenni, de először modellként vált ismertté. 2010. februárja óta Feczesin Róbert, labdarúgó élettársa.

Zenei Karrier

1999-ben részt vett a TV2 Kifutó című műsorában, de ott még nem ért el helyezést 

2004 decemberében jelent meg első albuma Csak szeress… címmel. Az albumról két kislemez jelent meg: a Csak szeress vagy menj tovább és a Befogom a szám című dalokból. 

2006-ban felkérték a Tibor vagyok, de hódítani akarok című film egyik betétdalának, a Szerelemről álmodom című dalnak az eléneklésére. Meg ugyanebben az évben Sári Évivel közösen készített el egy kislemezt, mely a Belém bújt a kis ördög című dalból készült. Dj Szeifert és Krash is felkérték, hogy Regina egy közös kislemez erejéig, mely a Rhythm of Noise című dalból készült. 

2008-ban Regina megjelentetett egy újabb kislemezt, mely az Érezd című dalból készült 

2009-ben az egyik leghíresebb magyar DJ Hamvai P.G.[forrás?] felkérte Reginát egy, hogy ezentúl kizárólag ő énekelje fel a számait.[forrás?] Első közös számuk 2009 áprilisában jelent meg 'Dream of my life' címmel, mely Hamvai P.G. idén megjelent válogatásalbumán kapott helyet. 

TV-s műsorok

2005-ben szerepelt az RTL klub A világ 7 csodája című műsorában, melyben Regina több hazai sztárral elutazott Horvátországba, Izlandra és Egyiptomba. 
2006-ban Regina szerepelt az RTL klub Szombat esti láz című műsorában. A versenyt nem nyerte meg, de a műsor egyik adásában elénekelhette az It’s rainig man című dalt. 
2008-ban szerepelt a TV2 Hal a tortán című műsorában, melyben meg is nyerte a saját hetét. 
2010-ben a 1 Music Channel első műsorvezetője lett. A csatorna egyik műsorát vezeti, a NEWS-t.

Zenei elismerések és díjak

2005 – VIVA Comet – Legjobb Női előadó  
2009 – VIVA Comet – Legjobb Női előadó 
2009 - BRAVO OTTO - A legjobb magyar női előadó (2010 - BRAVO OTTO - Az év magyar bői előadója

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 
Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 492316
Hónap: 5404
Nap: 184