Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Azték horoszkóp

 

Azték horoszkóp
Az aztékok horoszkópja tizenkét állatövi jegy helyett bonyolult számítások alapján húsz természeti elemmel jellemzi az embert, a sorsát. Te vajon mi lehetsz?


SZARVAS

Január 01. - január 13.
Április 15. - április 28.

Jellemzője: Szolgálatkész ember, aki nagyon jól érzi magát beosztottként. Ha vezetői pozícióba kerül, akkor a csapatának tagjait megbecsüli, és kiharcolja nekik a magasabb jövedelmet. A családja jelenti a hátországot, erős érzelmi kötelék fűzi az apához, vagy idősebb férfi családtaghoz.
Igazi társra talál a Fűben. Megbízhat a Párducban. Boldog lesz a Széllel. Az ellensége a Virág. Hamar felmérgesíti az Eső. Csalódást okoz a Keselyű

Virág

Január 14. - január 26.
Április 29. - május 11.

Jellemzője: Művészi tehetség, arra született, hogy kimagaslót alkosson. Kedves, aranyos személy, aki azonban sokszor nem tudja kivonni magát mások hatása alól. Ez az oka annak, hogy pletykába keveredik, vagy őt kívánják mások bűnbaknak állítani. A párkapcsolatában hajlamos az uralkodásra.
Igazi társra talál a Nyúlban. Megbízhat a Kígyóban. Boldog lehet a szarvassal. Az ellensége a Majom. Hamar felmérgesíti a Nád. Csalódást okoz a Kutya.


Nád

Január 27. - február 08.
Május 12. - május 24.

Jellemzője: Közösség mozgató rugója, szereti a kalandokat, utálja a rutint, és fontos számára, hogy az életben jót cselekedjen. Kedveli a művészeteket, jó a kézügyessége, szereti osztogatni a tanácsokat, viszont gyorsan ideges lesz, ha neki adnak tippeket. Fél az okkultizmustól, a sötéttől, és tart a jósoktól is.
Igazi társra talál a Fűben. Megbízhat a Házban. Boldog lesz a Mozgással. Az ellensége a Kő. Hamar felmérgesíti az Eső. Csalódást okoz a Sas.


Koponya

Február 09. - február 21.
Május 25. - június 06.

Jellemzője: A legnagyobb mázlista, akinek az életben szinte minden megadatik. Ő az, aki ki tudja várni a dolgokat, nem kapkod, és nem siet el semmit. Mert tisztában van vele, hogy az idő neki dolgozik. Ha megállapodik, minden cselekedete a párja, a családja boldogulását szolgálja.
Igazi társra talál a Nyúlban. Megbízhat a Sasban. Boldog lesz a Keselyűvel. Az ellensége a Majom. Hamar felmérgesíti a Kígyó. Csalódást okoz az Eső.


Eső

Február 22. - március 07.
Június 07. - június 19.


Jellemzője: A Kevés a barátja, viszont sok az ellensége, amelyet elsősorban a hirtelen haragjának, és ami a szívén, az a száján felfogásának köszönhető. Nem rágódik sokat a problémákon, gyorsan túlteszi magát a bajokon. Ha megtalálta az igazit, egy életen át kitart mellette.
Igazi társra talál a Gyíkban. Megbízhat a Virágban. Boldog lehet a Széllel. Az ellensége a Koponya. Hamar felmérgesíti egy másik Eső. Csalódást okoz a Nyúl.


Nyúl

Március 08. - március 20.
November 23. - december 05.

Jellemzője: Szerény, visszafogott, pontosan tudja, hogy a különböző szituációkban hol a helye. A családja támasza, aki ezer szállal kötődik az anyához, vagy idősebb nőrokonhoz. Romantikus, álmodozó, hisz az igaz szerelemben, az őszinte szeretetben, képes az önfeláldozásra. A hangulata ingadozó..
Igaz társra talál a Krokodilban. Megbízhat a Kőben. Boldog lesz a szarvassal. Az ellensége a Víz. Hamar felmérgesíti egy másik Nyúl. Csalódást okoz a Nád.


Krokodil

Március 21. - április 02.
December 06. - december 18.

Jellemzője: Szerencsés ember, aki az életben sokra viszi, van érzéki a pénzhez. Kitartásához önfegyelem és optimizmust társul, amiért felnéznek rá, és csodálják. Nagy hibája, hogy a barátokat, az ismerősöket, vagy az üzletfeleket a családja elé helyezi, és sokkal több időt tölt velük, mint szeretteivel.
Igazi társra talál a Szélben. Megbízhat egy másik Krokodilban. Boldog lehet az Esővel. Az ellensége a Gyík. Hamar felmérgesíti a sz*rvas. Csalódást okoz a Fű.


Párduc
Április 03. - április 15.
December 19. - december 31.

Jellemzője: Életének legnehezebb feladata szembenézni a hibáival, és vállalni a felelősséget a tetteiért. Hajlamos az elkényelmesedésre, ezért sok mindenről lemarad. Párkapcsolatban féltve őrzi a szabadságát, miközben a társát megpróbálja birtokolni.
Igazi társra talál a Vízben. Megbízhat a Kőben. Boldog lehet a Sassal. Az ellensége a Keselyű. Hamar felmérgesíti a Nyúl. Csalódást okoz egy másik Párduc.

Június 20. - július 02.


Jellemzője: A cél szentesíti az eszközt - a siker érdekében bármit megengedhetőnek tart, persze csak a saját részéről. Remekül fejezi ki magát, jól megérteti az emberekkel. Ha kisebbrendűségi komplexusai feltörnek, erőszakos lesz. Olyan partnerrel lehet boldog, aki engedelmeskedik neki.
Igazi társra talál a Majomban. Megbízhat a Krokodilban. Boldog lesz a Gyíkkal. Az ellensége a Koponya. Hamar felmérgesíti a Nyúl. Csalódást okoz a Szél.


Kígyó
Július 03. - július 15.

Jellemzője: Bevált taktikája, hogy nem harcol, nem száll senkivel nyíltan szembe. Energiaraktárai kiapadhatatlanok, ezért képes a munkában is átlag feletti teljesítményt nyújtani, kitartó és szorgalmas. A szerelemben nehezen találja meg az igazit, de ha ez sikerül, társát megbecsüli.
Igazi társra talál a Gyíkban. Megbízhat a Kutyában. Boldog lehet a Párduccal. Az ellensége a Krokodil. Hamar felmérgesíti a Ház. Csalódást okoz egy másik Kígyó.
Július 16. - július 28.

Jellemzője: Képes keményen és kitartóan küzdeni mindazért, amit célul tűzött maga elé. Soha nem adja fel, és hiszi azt, hogy az akarattal, az elszántsággal az életben mindent elérhet. Tudja, hogy szövetségesekre van szüksége, ezért a stílusa nem lekezelő. A párkapcsolatban kevésbé szerencsés.
Igazi társra talál az Esőben. Megbízhat a Mozgásban. Boldog lesz a Koponyával. Az ellensége egy másik Kő. Hamar felmérgesíti a Szél. Csalódást okoz a Ház.

Majom

Július 29. - augusztus 10.

Jellemzője: Olyan ember, akinek a társaságában a többiek jól érzik magukat, ezért sokan veszik körül. Pénz dolgában nem áll a helyzet magaslatán, mert ami van, az szinte kifolyik a kezéből. Párkapcsolatban az őszinteséget és a hűséget értékeli nagyra, és élete céljává válik a családért élés.
Igaz társra talál a Krokodilban. Megbízhat a Nádban. Boldog lehet a Párduccal. Az ellensége egy másik Majom. Hamar felmérgesíti a Virág. Csalódást okoz a szarvas.


Gyík

Augusztus 11. - augusztus 23.

Jellemzője: Kedveli a természetet, szeret a ház körül tevékenykedni, és lustálkodni. A munkában nagy terheket tesznek a vállára, mert ő a cége legstabilabb embere. A párkapcsolatban arra vágyakozik, hogy irányítsák, de rendszerint olyan személlyel jön össze, akit neki kell vezetnie.
Igazi társra talál a Házban. Megbízhat a Szélben. Boldog lesz a Krokodillal. Az ellensége a Nyúl. Hamar felmérgesíti a Víz. Csalódást okoz a szarvas.

Mozgás

Augusztus 24. - szeptember 05.

Jellemzője: Igazi örökmozgó, aki szeret úton lenni. Kevés a barátja, de rengeteg az ismerőse, akik jönnek-mennek az életében. Az egészséges életmód híve, aktívan sportol, remek a humorérzéke, és nem veszi zokon, ha rajta viccelődnek. A szerelemben igazi lepedőakrobata.
Igazi társra talál a Koponyában. Megbízhat a Nádban. Boldog lesz a Párduccal. Az ellensége a Kutya. Hamar felidegesíti az Eső. Csalódást okoz egy másik Mozgás.

Kutya

Szeptember 06. - szeptember 18.

Jellemzője: Őszinte ember, akiben a barátai, ismerősei vakon megbíznak. A járt utat a járatlanért nem szívesen cseréli fel, és szereti, ha minden úgy történik, ahogy eltervezte. Elvárja, hogy mások igazodjanak hozzá, igazi falkavezér, nagy hibája a féltékenység.
Igazi társra talál egy másik Kutyában. Megbízhat a Házban. Boldog lehet a Kővel. Az ellensége a Virág. Hamar felmérgesíti a Kígyó. Csalódást okoz a Víz.


Ház

Szeptember 19. - október 01.

Jellemzője: Egész élete során rengeteg kell dolgoznia, ami nincs ellenére, hiszen tudja, hogy ő csak így érhet el eredményt, és lehet idősebb korában ,,valaki". A szerelemben igazi Casanova, nehezére esik hűségesnek lenni, hiszen egész életében a jobbat, a szebbet, a tökéletest keresi.
Igazi társra talál a Fűben. Megbízhat a Párducban. Boldog lehet a Vízzel. Az ellensége a Nád. Hamar felmérgesíti a Virág. Csalódást okoz egy másik Ház.


Keselyű

Október 02. - október 14.

Jellemzője: Türelmetlen ember, aki szeret azonnal a lényegre térni, felingerli, ha bármire várnia kell, vagy be akarja osztani az idejét. Óriási a lendülete, pompásak a megérzései, és erre rendszerint hallgat, ez sikerének titka. A párkapcsolatot nehézkessé teszi, hogy a távolságtartás álarca mögé rejti forró érzéseit.
Igazi társra talál: egy másik Keselyűben. Megbízhat a Vízben. Boldog lesz a Kővel. Az ellensége a Koponya. Hamar felmérgesíti a Nád. Csalódást okoz a Párduc.

Víz

Október 15. - október 27.

Jellemzője: Akár idegen emberek sorsát is a szívén viseli, segítségére siet boldog boldogtalannak. Ezt a jószívűséget az emberek gyakran kihasználják, és becsapják. Szerelmes a
szerelem érzésébe, ezért könnyen és gyorsan lesz szerelmes. Zenei érzéke nem mindennapi, képes az energia átadásra, rendelkezik a gyógyítás ősi képességével.
Igazi társra talál a Kutyában. Megbízhat egy másik Vízben. Boldog lesz a Virággal. Az ellensége a Ház. Hamar felmérgesíti a Mozgás. Csalódást okoz a Sas.

Szél

Október 28. - november 09.

Jellemzője: A tisztaság és a becsületesség szimbóluma. Utálja a hazugságot, és a mértéktelenséget. Mindig megtalálja az arany középutat. Nagy távlatokban optimista, de ha a holnapról van szó, akkor tele van aggodalommal. Állandóan a pénztelenségtől retteg, ezért hajlamos a már-már zsugori viselkedésre.
Igazi társra talál a Koponyában. Megbízhat a szarvasban. Boldog lehet a Kígyóval. Az ellensége a Gyík. Hamar felmérgesíti a Majom. Csalódást okoz a Krokodil.

Sas

November 10. - november 22.

Jellemzője: Szeret egyedül munkálkodni, mert van benne nagyobb adag bizalmatlanság másokkal szemben. Nagyon fontosak számára a külsőségek, hogy milyen véleménnyel vannak róla. A párválasztásnál mérlegel, inkább az észre hallgat, és aki jobb partinak bizonyul, annak mond igent.
Igaz társra talál a Mozgásban. Megbízhat a Keselyűben. Boldog lesz a Náddal. Az ellensége a Majom. Hamar felmérgesíti a Koponya. Csalódást okoz a Krokodil.
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 450848
Hónap: 4209
Nap: 146