Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aradi Balázs(Barátok közt szereplője)

 Aradi Balázs 1993. április 30-án született Tatabányán. Kisgyermekkorában bevallása szerint hiperaktív gyerek volt, sok energiával, amit korcsolyázásba, és alapfokú színészetbe tudott eltölteni. 1998-ban Bádenben szervezett korcsolyás versenyen második helyezést ért el. Első osztályban sok versmondó versenyre járt, már tehetségét itt is fel lehetett fedezni, de ő is nagyon szívesen csinálta ezt: szeretett verset mondani, tanulni szövegeket - amit most is szívesen tesz.

2010-ben bekerült a Barátok Közt című magyar televíziós sorozatban, amit az RTL Klubbon vetítenek. Jenes Balázst karakterét játssza. A castingra úgy ment el, hogy nem osk esélyt jósolt magának, de aztán mégis ő kapta meg az egyik főszerepet. Sok élményben volt része a forgatásokon, de mégis a legemlékezetesebb bizonyára az volt, mikor a legelső forgatási napon egy autó elé kellett beesnie, a nap végére pedig az oldala kék-zöld foltokkat voltak teli. 

Szeret korcsolyázni - még a mai napig is űzi ezt a sportot. Télen a jégkorcsoly pályáján, nyáron pedig a betonon. 
2010 decemberében szakított a barátnőjével, majd 2011 januárjában a régi Barátok Közt egyik szereplőjével, Opitz Petrával dúlt a szerelem köztük, de 2011 májusában az a hír járja, hogy útjaik külön váltak.

 Forrás: 
http://starity.hu/sztarok/aradi-balazs/eletrajz/#ixzz1e5mB8qxB

 

 
 

 
Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 6
Összes: 353209
Hónap: 5994
Nap: 174