Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 hóroszkóp

 

Horoszkóp 2012 /1-12.jegy

 


Kos horoszkóp 2012

2012-ben visszatér életedbe a harmónia. Képes leszel kizárni mindazt, ami haszontalan és jelentéktelen számodra. Dolgozni fogsz azon is, hogy a jó irányba haladj. A realizmusod megnő, ezért olyan időszak következik az életedben, amikor mindent tisztábbnak látsz majd, és a terveid is könnyebben megvalósíthatod. Lesznek címlapokra illő, fájdalmas napjaid is, de a társaság és az összeszedettséged segíteni fog rajtad. A tavaly bekövetkezett változások idén még több szabadságot adnak számodra, melyek igencsak megerősítik a legdrágább kötelékeket.

Munka: 

A professzionális életed 2012-ben kis mértékben fejlődik. Minden nyugodtnak, csendesnek és megszokottnak tűnik. De tulajdonképpen változni fognak körülötted a dolgok, méghozzá szeptembertől. 2013 februárjáig pedig jelentős előrehaladás következik be. Késztetést fogsz érezni arra, hogy változtass a karriereden, a szakmádon. Bármibe is kezdesz, a fejlődés vágyával teszed. Ha művész vagy, erős ihletet kapsz, így itt az ideje, hogy kiadd magadból mindazt, ami benned van. Az üzleti ügyeid lendületet kapnak, de lesz olyan időszaka is az évnek, amikor visszaesések mutatkoznak.

Szerelem:

Ebben az évben a szívügyeid stabilizálódnak. Az elmúlt év „tornádói” után, most kedvedre élvezheted a nyugalmat. Lesznek hirtelen felindulásaid, de sokkal jobban kezeled majd ezeket. A tavalyi kellemetlenségek idén már csak rossz emlékekként maradnak meg. Világosabbak lesznek előtted a kapcsolatod kötelékei. Ha szingli vagy, a találkozásaidat a harmónia, a közös elképzelések, a testvériség határozza meg. A barátokkal fenntartott kapcsolatod táplálja benned a szerelmet, nem a megszokott módon. Lesznek igencsak szenvedélyes pillanataid, és a libidód sem fog cserben hagyni! Ha kapcsolatban vagy, ebben az időszakban beszélgettek egymással a legtöbbet. Mivel közelebb érzed magad partneredhez, könnyebben is kommunikálsz, az üzenetek pedig csak úgy áramlanak közöttetek! Költözés is bekövetkezhet, ugyanis sok kilométert kell megtenned azért, hogy együtt legyetek. Tisztázni fogod magadban jelenlegi lakhelyed köré fűződő reményeid, ami hozzásegít majd abban, hogy kitárd a szíved és önmagad add.

Pénz:

Az anyagi dolgokkal kapcsolatos kérdéseidre idén megkapod a választ. Nemcsak új lehetőségek nyílnak meg előtted, hanem megadatik az alkalom arra is, hogy szép összeget megtakaríts. Ezért, 2012 kiváló év arra, hogy megnyisd a vállalkozásod, új munkahelyet keress vagy hogy megbizonyosodj afelől, hogy a jelenlegi állásod jó és hosszú távú is. Minden, ami üzlettel és a nyereséget felmérő kutatással kapcsolatos, ajánlott 2012-ben. Ne habozz kimutatni a képességeidet. Ha meghúzod magad, a siker is elkerül.

Kapcsolatok:

Légy határozott a döntéseidben – ezt tanácsolják neked 2012-ben a csillagok. A Mars megerősíti a kisugárzásod, még akkor is, ha passzív maradsz. Erőfeszítést igényel majd az, hogy diplomatikusan, de kordában tartsd a hevességed, ami ne lesz könnyű. Természetesen, hallgatnod kell a megérzéseidre és a szükségleteidre is, de tekintettel is kell lenned azokra, akikkel kapcsolatban vagy. Másképp félreértelmezhetsz mindent, és a vágyaid sem tudod teljesíteni. Lesznek olyan helyzetek, amikor vissza kell vonulnod, és magadba kell szállnod. Éppen ezért, kerüld, hogy forró fejjel hozz döntéseket, amelyeket lehiggadtan megbánnál. Inkább kitisztult aggyal határozz, így elkerülheted a bonyodalmakat.

Egészség:

Energia szempontjából, lelkiállapotodnak függvényében hullámzó lesz számodra a 2012-es év. Érzékenyebb leszel, mint valaha, és ez rengeteg energiádat emészti fel, főként ha a dolgok mélyén kutatsz, még ha objektíven is. Igyekezz ne személyes drámaként megélni azokat a helyzeteket, melyek amúgy nem tőled függnek. A harag és a bosszankodás nem jó megoldás, na meg az erődet is feleszi. Az év első három hónapja igazi kihívás lesz számodra ebből a szempontból, ezért munkaidő után, az irodád ajtójával együtt zárd le a gondokat is, és ne habozz kikapcsolni a mobiltelefonod!

Bika horoszkóp 2012

A 2011-es év hozta változások után, 2012-ben újra kell építsd az alapokat, a személyes terveid alapján. Ekkor leszel igazán önmagad. A rajtad kívül eső események folytonos ritmussal zajlanak, éppen ezért a legjobb megoldás számodra az lesz, ha harcra kész állapotban maradsz. Tevékenységeid szöge kitágul: annyi fele kell majd gondolkodnod ugyanabban az időben, hogy képtelen leszel magad a középpontban tartani. A projektek, amikbe belekezdesz, a lehető legkomolyabbak és hosszú távúak lesznek. Ami előnyös lehet számodra az, hogy ne ugorj át szakaszokat. Ezért, tartalékolj, hogy időt nyerj.

Munka:

A szakmában jelentős felfele ívelést mutatsz ebben az évben. Annyira elfoglalt leszel, hogy alig várod már, hogy egy kis szünet következzen be, és lazíthass. Erre azonban decemberig várnod kell… A munkád során, különös figyelmet kell szentelned annak, hogy elválaszd a lényeget a másodlagos dolgoktól. Ha épp állás után néznél, 2012 lesz az ideális kísérlet. Ha az eladás terén próbálkozol, az esélyeid megnövekednek a karriered kiépítésében. A legtöbb energiád a szakmai téren hasznosítod majd, és nagy öröm lesz számodra, ha fejlődhetsz, ha bizonyíthatsz, és ha a tudásodat gyarapíthatod.

Szerelem:

Ámor lecsillapítja idén a vizeket az érzelmek terén. Stabilizálódik a helyzet, és főként elmúlik az a nyugtalanság és belső feszültség, ami a 2011-es évet jellemezte. Úgy érzed, végre egyensúlyba került az érzelmi világod. Ez a mentális megértésed pedig hozzásegít elemezni az elmúlt tetteidet, és fényt deríteni a bonyodalmakra. Az érzelmi kötelékek egyszerűbbnek tűnnek számodra, mivel tisztán látod, miként is tudod elérni azt, amit szeretnél. Képes leszel erőfeszítést tenni annak érdekében, hogy közelebb kerülj a társadhoz, illetve hogy megváltoztass dolgokat a sikeres találkozások érdekében. „Újraszervezést” végzel a szívedben az érzelmek terén, és „kitakarítod” mindazt, amire már nincs szükséged. Az egyszerű csábítás vagy maga a tetszés kellemessége nem elég neked: a legmélyebb tulajdonságod, a hitelesség fog arra késztetni, hogy lassan, de biztosan haladj előre. Ha még nem vagy házas, ebben az időszakban még tovább fokozódik benned, hogy az légy. Inkább a lelkes és jóindulatú személyeket vonzod. Ugyanakkor kétszer annyi erőt fektetsz be azért, hogy végül kettesben élvezhessétek a szerelmet. Ha kapcsolatban vagy, a partneredben felmerülhet a menekülés vágya. Éppen ezért, tégy félre néhány napi aktivitást későbbre, csak hogy kiküszöböld ennek lehetőségét. Igyekezz minél több időt együtt tölteni a pároddal, minél messzebb a világtól.

Pénz:

Annak ellenére, hogy ezer felé áll a fejed, sikerül majd felülkerekedned. Itt az ideje, hogy hosszú távú terveket szőj, hogy stratégiát dolgozz ki az álmaid házának megvalósításához, vagy hogy a birtokodat növeld. Az anyagi helyzetedet illető kérdések jó kilátást ígérnek, egyelőre. A környezeted ugyanis nem enged majd egyetlen fillért sem megtakarítani, mi több, épp az ellenkezőjére buzdít. Ezért, határt kell húzz magad előtt, ha valóban meg szeretnéd valósítani az álmaid. Ha vezetői állásban vagy, érdemes lesz megdupláznod a figyelmed az ígéreteidet nézve, főként melyeket az év utolsó két hónapjában teszel. Ugyanakkor ellenőrizd le a hitelességét minden dokumentumnak és adatnak, még mielőtt aláírnál valamit.

Kapcsolatok:

Egyrészt, az energiád nagy része a külvilág felé irányul. Ez pedig segít abban, hogy jobban szabályozd és több figyelmet szentelj a sorsodnak és a környezetednek. Másrészt, fennáll egy probléma is: megtalálni az egyensúlyt a vágyaid között. A mások vágyai pedig alapkövei lesznek az egyensúlyfelállításodnak. Továbbá, fontos az is, hogy elvárások nélkül kommunikálj. Másképp ahelyett, hogy magadévá tedd, csak eltávolítod önmagadtól az érzéseidet.

Egészség:

Hogy mennyire lesz egyensúlyban az egészségi állapotod, attól függ, hogyan kezeled az idődet. Az élet úgy hozza majd, hogy sokat kell cselekedned, ami fáradtság érzetet kelt benned. Fontos, hogy megkíméld az energiatartalékaid, ezt pedig a legkönnyebben úgy tudod elérni, hogy csakis az időbeosztásodnak engedsz, a többi dolgod halasztod. A táplálkozásodat illetően, idén többször is kívánsz majd cukros és zsíros ételeket. Ezért vigyáznod kell arra, hogy sok zöldséget egyél, és felügyelned kell a vitaminbeviteled is, mivelhogy ezek ebben az időszakban gyorsabban ürülnek ki a szervezetedből, mint valaha. Az anyagcseréd normális működéséhez olyan energiaforrásokat kell fogyasztanod, melyek nem tartalmaznak toxinokat. Így egészségi állapotod nem romlik majd.

Ikrek horoszkóp 2012

A mókuskerék újraindul 2012-ben is számodra: rengeteg féle tevékenység, projekt és elintéznivaló vár most is rád. Olyan késztetéseket érzel, amelyek új vizekre terelnek és új reményeket táplálnak benned. Ha túl monotonnak érzed az életed, képes vagy mindent feladni és abbahagyni. Új tudás felé nyitsz, amely arra késztet, hogy változtass. A befektetett energia pedig megtérül, főként ha a kapcsolataid felé irányulsz. Alkalmazkodóképességednek köszönhetően elégedettséget tapasztalsz majd. Könnyebben kötsz idén kompromisszumokat.

Munka:

Több nyugalomra számíthatsz a szakmádban idén, mint tavaly. Lelassul körülötted a tempó, és esélyt kapsz arra, hogy tisztábban láss dolgokat. Mindezekből az következik, hogy átszabod a karriered egy nyugodtabbra. Van már néhány célod, mely valós és pozitív, a lassúság miatt pedig könnyebben rátalálsz az ezekhez vezető útra. A pörgés májustól kezdődik majd, de a kapcsolataid aktívan támogatnak ebben az új fázisban. A kereskedelmi ügyeidre igencsak jó a kilátás, főként az őszi hónapokban.

Szerelem:

A szerelmi életed elmélyül ebben az évben. A tavalyról hátramaradó megválaszolatlan kérdéseid kiszélesednek, ezáltal pedig fontosabbakká válnak. A múlt évi világtalanság most erőt ad, hogy észre vedd az alapvető problémákat. Szükséged van arra, hogy fontosnak, szeretettnek érezd magad, és ezt ki is fejezed. Az érzelmi szükségleteid mélyrehatóak, ezáltal érzékenyebb leszel, mint valaha, ugyanakkor izgalmas percekre is számíthatsz. A múltbeli emlékek újból felerősödnek, és felébresztik benned a vágyat, hogy teljesítsd az álmaidat. Minden a hangulatodtól függ, és attól, hogyan tudod kezelni a higedvérűséged. Ha kapcsolatban vagy, a partnered az ideális személy, akinek beszélhetsz a vágyaidról. Képes leszel könnyedén rámutatni azokra a dolgokra, amelyeken ha változtattok, jobbá tehetitek az együttlétet. Viszont meg kell hallgatnod a társad javaslatait is. Időnként ingerlékenyebb leszel, ezért ajánlott, hogy kerüld a konfliktushelyzeteket. A nyugodt beszélgetés, még ha nehezebb is összehozni, hatékonyabb lesz az érvelésben. Ha szingli vagy, idén többször hívnak randira, mint tavaly.

Pénz:

Úgy kezded az évet, hogy a legkiábrándítóbb ötletek fordulnak meg a fejedben a pénzszerzést illetően. A pesszimizmusod meg ahhoz vezet, hogy kigúnyold és cinikusan illesd az anyagi helyzeted. Fehér-feketén látod a dolgokat: vagy csúfolódsz a pénzzel, vagy imádni fogod az általa nyújtott örömökért. A külső körülmények viszont pozitívabbak, mint ahogy te elképzeled, és számos lehetőséget kapsz arra, hogy „meghizlald” a pénztárcád. Még akkor is, ha ez nem csupán minimális erőfeszítéssel jár. Okulsz majd a leckéből, hisz a tények arra vezetnek, hogy feladd a gúnyolódást és a pesszimista hozzáállást, és fogadd el, hogy a pénz az életed része, na meg be kell osztanod, méghozzá úgy, hogy átgondolod, mire is költsd.

Kapcsolatok:

A körülményeknek köszönhetően, eltekintesz a léted anyagi oldalától, és a belsőd, a fejlődésed veszed célba. Ezért, sokkal figyelmesebb leszel, mint valaha, és gyakrabban szállsz magadba. Egy olyan ciklus végéhez érkezel, amely által jobban megismered önmagad, és akár olyan dolgok miatt hibáztathatod magad, melyek régen történtek, sosem tulajdonítottál nekik különösebb figyelmet és nem is fontosak. Fejlődnöd kell, az esély pedig most megadatik rá.

Egészség:

A bekövetkezendő fordulatok igencsak kihatnak az anyagcserédre. Ugyanakkor, a gondolataid is megterheled az élet nagy kérdéseivel. Sok energiát fogyasztasz majd el azzal, hogy az életed minden egyes részletén érlelődsz. Fáradtságot érezhetsz, ha nem fordítasz elegendő időt a pihenésre. A művészi szórakoztatás jó hatással van rád, így ne habozz elmenni egy színdarabot megnézni. Még akkor sem, ha ez egyáltalán nem hat az izomzatodra.

Rák horoszkóp 2012

2012-ben változások mutatkoznak a környezeteddel való kapcsolatodban. A gyerekek több függetlenséget akarnak. A körülötted levő világ fejlődésben van: a partnered új projektbe kezd, a barátaid között pedig lesz olyan, aki felforgatottnak érzi majd a saját életét. Mindez hatást gyakorol rád is. A vakmerőséged jelentősed megnő idén, ami hozzásegít, hogy hagyj fel a helyzetekkel, amelyektől addig függtél.

Munka:

Akárcsak tavaly, idén is sokat kell dolgoznod azért, hogy kézzel fogható eredményhez juss. Mindezek ellenére, az energiád nem fogy el, és erősebbnek érzed majd magad olyan váratlan helyzetek megoldásában, amelyek régebb sok fejfájást okoztak. Az önbizalmad erősödik, ugyanakkor jobban kezeled az energiatartalékaidat, a céljaid elérése érdekében. Ezt a kibontakozási folyamatot az ambíciód növekedése is elősegíti. A külső körülmények, melyekkel találkozol, lerántják a leplet a rejtett képességeidről, ezáltal kreatívabbnak mutatkozol. Az év első három hónapjában különösen pozitív és erős pillanatok várnak majd rád.

Szerelem:

Szerelmi életed higgadtabb lesz idén, mint 2011-ben. A kívülről téged érő impulzusok stabilizálják az érzelmeid, ennek köszönhetően megélheted minden elképzelésed. Az enyheséged megnövekszik, ezáltal kiegyensúlyozottabban, békésebben haladsz előre a kapcsolatodban. Arra érzel késztetést, hogy megszabd az irányát a szerelemnek, hogy célokat állíts fel. Éppen ezért, meghatározhatnád a pontos lépéseket is, melyekkel azokat megvalósíthatod. Becsületességed idén sem kerül el, ezáltal pedig tisztázni tudod a dolgokat a partnereddel. Nyugodtan elmondhatod neki a kétségeidet, hisz nem kell tartanod attól, hogy agresszíven tálalod majd és elriasztod. 2012-ben ugyanakkor rengeteg alkalmad lesz ismerkedni. Ha kétségek gyötörnek, a találkozások által több előnyre tehetsz szert, mint hátrányra. Érdekes módon, olyan helyzetek közt érzel békét, melyek teljesen ellentmondanak egymásnak. Az érzelmi felelősség tavasszal és még nyáron is igencsak felerősödik benned, ezért biztos pozíciót kell felvenned, és konkrét döntést is hoznod. Ha szingli vagy, megadatik rá az esély, hogy válogass, ugyanis a találkozások száma sűrű lesz ebben az időszakban. Találsz majd egy olyan személyt, aki szenvedélyt ébreszt benned, ezért csak óvatosan a szerelemmel!

Pénz:

Idén jó irányba haladnak az üzleti ügyeid. Könnyebben megtalálod, mint megőrzöd az anyagi egyensúlyt, amely számodra a legmegfelelőbb. Számíthatsz bevételi növekedésre, amelynek következtében kifinomultabban kezeled az alkalmakat, és esélyt kapsz plusz tevékenységekre is, olyan munkára, mely számodra a legmegfelelőbb, ezáltal pedig még több nyereséget hozhatsz ki az amúgy is gyümölcsöző kreativitásodból. Az év utolsó két hónapjában számítsd egy kis szünetre, kikapcsolódásra. Ez lehangolja kissé a kedélyed, de ugyanakkor arra is késztet, hogy új erőbedobással láss hozzá a következő tevékenység-hullámodhoz.

Kapcsolatok:

Barátságosabb leszel és tele leszel ötletekkel, mindenféle szempontból. Ihletből sem lesz hiány, de meg kell őrizned a hidegfejűséged, főként a terveid megvalósításában. Hajlamos leszel egyszerre mindent megcsinálni, még akkor is, ha tudod, hogy ha átugorsz szakaszokat, nem biztos, hogy célba érhetsz. Továbbá, arra is késztetést érzel, hogy rendezd anyagi helyzeted, és hogy bebiztosítsd magad, főként a legális téren.

Egészség:

A már megszokott állapotod továbbra is kitart. Energiából nem lesz hiányod 2012-ben. A nyugodt pillanatokon csak átsíklasz a váratlan, pörgő szakaszoknak köszönhetően. Elképzelhető, hogy időnként kimaradnak a hangulatváltozásaid, amely jó irányba hat ki az anyagcserédre. Ezáltal pedig könnyebben hagysz fel a rossz szokásaiddal. A szervezeted is jól reagálja le az effajta változtatásokat. Ügyelned kell a saját kikapcsolódásodra, hogy elkerüld a fájdalmakat.

Oroszlán horoszkóp 2012

Végre megkönnyebbülést érezhetsz, az elmúlt kemény két év után. Energiával töltődsz fel, amelyet a terveidben való előrehaladásra, a hatékonyságod fejlesztésére használsz. De ne veszítsd el a realizmusod! Az érzelmi kitöréseid olyan körülményekbe ütköznek, melyek megmozgatnak. A kreativitásod megerősödik. A 2012-es év hozzásegít, hogy átszervezd a napirended, bevonva a változásokat, fejlesztéseket, a vágyaiddal együtt.

Munka:

Könnyebben végzed a dolgod 2012-ben, és nem lesznek gondjaid az összpontosítással sem. A munkád megerősíti önmagát, úgy a kapcsolataid terén, mint magát a tevékenységet illetően. Ezáltal pedig erőre kap a professzionális környezeted is. A munkád megköveteli, hogy a csoportod főembere légy, és olyan cselekedeteket hoz ki belőled, melyekkel lenyűgözöd a kollegáid, és elnyered a tetszésüket. Hajlamos leszel olyan dolgokra, melyek meghaladnak téged, és olyan szerepeket is felvállalni, melyek nem a te dicsőséged szolgálják. Vigyázz arra, hogy ne gerjessz konfliktusokat. Az év utolsó két hónapja lesz a legnyereségesebb, ha a konkrét eredményeket nézed. Ez lesz az ideális időszak az egyezségek és szerződések megkötésére.

Szerelem:

Változások következnek be úgy benned, mint a kapcsolatodban. Elégedetlen vagy a rutinnal, de sajnos idén még el kell viselned ezt a helyzetet. A felfedezés iránti vágy különös cselekedetekre buzdít. Nem tudod megvédeni a partnered attól, hogy ne lepődjön meg rajtad, így őt is arra készteted, hogy vágyainak éljen. Nehézségekbe ütközöl, mikor elképzeléseidről kell beszélned. Ezért inkább azt reméled, a társad majd kitalálja azokat, mert kimondani számodra azt is jelenti, mintha a szakadék szélén sétálnál. Olyan időszak következik az életedben, amikor kötelesség érzete nélkül élhetsz át mély pillanatokat. A találkozások, melyekre az év utolsó három hónapjában kerül sor, leginkább a kölcsönös összeesküvés, elszigetelődés, ideálok és a testvériség szempontjából hagynak nyomot benned. Ha szingli vagy, ez az időszak szerencsés lesz, és kimondottam előnyös, hogy megváltoztasd az életed. Az lenne viszont az ideális, ha tiszta lappal kezdenél, és feledd el a múltat. Ha kapcsolatban vagy, 2012-ben a mindent vagy semmit elv lép érvénybe. Lesznek forró, szenvedélyes pillanatok, de a régi feszültségek is fel-felütik a fejüket. Ezeket szeretnéd mindenáron megoldani és kizárni végre. Légy diplomatikus, így talán gyorsabban jutsz eredményre.

Pénz:

Idén hajlamosabb vagy megtakarítani, mint tavaly. Viszont lesznek olyan pillanatok, amikor szinte észrevétlenül csordul ki a pénz a markodból. Talpraesett leszel, és képes visszafogni magad, ezért általánosságban több megfontoltsággal kezeled idén a pénzügyeidet. Továbbra is keresed azokat a lehetőségeket, amelyekből hasznot húzhatsz, erre pedig kiváló eszközöd a vakmerőséged. Ősszel és télen viszont a pénzszerzési esélyeid minimálisra csökkennek úgy a legális, mint az adminisztratív oldalon. Ez lesz a megfelelő időszak, hogy végre rendezd az irataidat.

Kapcsolatok:

A külső körülmények sokszor sodornak téged abszurd helyzetekbe. Benned pedig megvan a bűnös késztetés arra, hogy kompromisszumot köss, ami elrendez mindent. A félelem, hogy nagyobb áldozatot hozz, lelassít téged. Szánj hát időt arra, hogy jól kielemezhesd ezt a helyzetet, csak így lehet minden egyszerűbb és pozitív. Melankolikus hullámok is rád törhetnek, a múltadat is többször felidézed, és ideálként állítod magad elé. Azzal, hogy beszélsz a múltadról emberekkel, könnyebben megvilágosodik előtted a dolgok valódi értelme. A kreativitásod komoly változásokat idéz, ezért rendszerezd a cselekedeteid!

Egészség:

Az év elején teljes gőzzel hajtod magad. Ez hatással lesz az emésztőrendszeredre. Légy megfontolt és körültekintő, ami a táplálkozásodat illeti. Ne éheztesd magad! A pszichikumod sokszor diktálni fogja, mit is fogyassz. Májustól felpörögsz, és főként az izomzatod dolgozod meg. Az év utolsó három hónapjában kiváló formában leszel, azonban a hajtás sem marad el. Ezért ne spórolj az alvással.

Szűz horoszkóp 2012

Fájdalmasan végződő helyzetek várnak rád 2012-ben. A belőlük való kievickélés pedig nem lesz egyszerű. A hevességed nő, ezáltal nem leszel képes semmit sem annyiban hagyni, de ezzel mégsem oldasz meg semmit. Tesztelni fogod a megérzéseid, ezáltal kreatívabb leszel, mint valaha, és könnyebben ki fogod nyilvánítani az érzéseid is. Ugyanakkor szinte robbanni tudnál az igazságtalan helyzetektől! Ha le kell kötnöd magad valami kemény munkával, ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy dolgozz. Az energiád nem fog kifogyni.

Munka:

Képes leszel felmérni és értékelni az utolsó esélyeket, amelyek a munkádban mutatkoznak. A kollektív fejlődések, amelyekbe belekezdtél, kézzelfogható eredményeket adnak, főként a te szerepeddel kapcsolatosan, hisz világosabban fogod látni a dolgokat. Függetlenül attól, mivel is foglalkozol, sokkal precízebben állsz hozzá, mint amennyire ezt elvárják tőled. Idén az erősséged a stratégiai rálátásod lesz. Olyan helyzetek elé kerülsz, amelyekben a bátorságod és az ambíciód kell próbára tenned. Ha kereskedelemben vagy a pénzügy terén tevékenykedsz, a legnagyobb sikereket tudhatod idén magadénak. Ne pazarold az időd arra, hogy másokat formálj a kedvedre.

Szerelem:

A tavalyi szívügyeid folytatódnak 2012-ben is. Az érzelmeid azáltal stabilizálódnak, hogy képes leszel rugalmasabb lenni idén, mint eddig. Bizonytalanabb leszel, és több odafigyeléssel hallgatod meg a társad. A külső körülmények abszurd kételyeket ébreszthetnek benned. A környezeted azonban arra késztet, hogy megóvd magad a helytelen leértékeléstől. Egy ideje azt a hibát követed el, hogy az időre bízod az egyensúly helyreállítását. Az élet ugyanakkor azt is elköveti veled, hogy jól időzítsd mindazt, ami benned van. Alkalmad lesz szenvedélyesen eljátszadozni, és megbizonyosodni afelől, hogy a csábításodnak még mindig hatása van. A találkozásaid idén könnyedén zajlanak, és egyre több randira kerül sor, mint amennyire számítasz. A természetesség a cselekedeteidben hozzásegít, hogy szerelmi életed ismét kiteljesedjen. Az akadályokat leküzdöd, a magad egyedi módszerével: az érvelést helyezed mindenek felé.

Pénz:

Az irányító, menedzselő képességeid erőre kapnak idén, a jólétet illetően. Ugyanakkor, ösztönösen leszel elővigyázatosabb a kiadásaidat illetően, és a megtakarításaid által képes leszel amúgy nehéz helyzetek kezelésére is. Apránként, kiegyenlíted a tartozásaidat, de olyan kiadásokba is bocsátkozol néha, melyek később nem lesznek annyira fontosak, mint amilyennek abban a pillanatban tűntek. A tetszés és a csábítás szabadít meg inkább a pénzedtől, ezért kordában kell tartanod a vágyaid, és realizmussal kezelned ezeket a helyzeteket. Az év első három hónapja lesz a legjövedelmezőbb, az adásvétel pedig úgyszintén gyümölcsöző lesz, hosszabb távon.

Kapcsolatok:

Idén komolyabban elszánod magad arra, hogy változtass az életeden. Azonban nem tudsz annyira összpontosítani, és annyi szabadidőd sem lesz, hogy ezt kellőképpen megvalósítsd. Ugyanakkor optimistább és kíváncsibb is leszel, amitől érzékenyebben reagálsz majd a környezetedre, és ingerlékenyebbé is válhatsz. Fontos, hogy ne tálald ki mindenkinek a lelkiállapotod, ugyanis az emberek, azon túl, hogy kedvelnek, csak feszültséget gerjesztenek benned, ami hatással lesz a magánéletedre. Továbbá, ajánlott az is, hogy horgonyozd le a hivatalos üzleti ügyeidet, méghozzá úgy, hogy az esélyeket a te javadra fordítsd.

Egészség:

Hibátlan közérzettel vágsz neki a 2012-es évnek, amely főként a közösségi tevékenységedben és a szívügyeidben nyilvánul meg. Az életkörülményeid kiváló javulást mutatnak, mivel épp abban a fázisban tartasz, amikor mozgásban, aktivitásban vagy. Azonban vigyáznod kell, hogy ne lépd túl a határaid. A pihenés is épp annyira fontos lesz, mint a rohanás. Az emésztőrendszered beindul, jó értelemben. Ha eddig gondjaid voltak ezen a téren, most megoldódnak. A muszkuláris frissességed összhangban áll az anyagcseréddel, és hajlamosabb leszel mozgósítani magad az életbenntartó erőfeszítések terén.

Mérleg horoszkóp 2012

Idén megenyhül az élet számodra. A környezeted által gerjesztett általános légkör lehiggad, és te sem zavartatod magad annyira a szakmai kötelességeid miatt. Fejlődés szaga érzik levegőben, neked pedig megadatik a szabadság, hogy végre csak magadnak élj. A magánéleted tiszteletre méltó, és 2012-ben jobban átadod magad a jólétednek, mint tavaly. A környező világot fejjel lefelé látod. Új kapcsolati szálakat bogozol össze, amelyek által ízletes gyümölcsöket arathatsz. És gyakrabban gondolsz csak magadra, semmi bűntudat nélkül.

Munka:

Idén a környezeted enyhíti számodra a munkát. Ennek ellenére, te mégis kitartasz, hogy elérd a legjobb eredményeket. Természetesen, bármikor megvan az alkalmad arra, hogy lassíts. Azonban az ösztöneid arra késztetnek, hogy még jobban hajtsd magad. Ha nem így cselekszel, a bűntudat majd összezavar. Könnyedén tornászod fel magad a kapcsolataid csúcsára, és könnyen érvelsz a képességeidről. Kreativitásodnak köszönhetően mélyebben közreműködsz másokkal. A munkacsoportod sikert ér el általad, ez pedig még jobban motivál majd.

Szerelem:

A tavalyi mozgalmak után, 2012-ben békés szerelmi élet vár rád. Minden, ami ebben az időszakban történik, oka van és hasznos lecke is egyben, éppen ezért, ne távolíts el semmit magadtól. Ezáltal élhetsz csak nyugodtan az érzéseiddel. Több odafigyeléssel illeted ami a tied, és időt szánsz arra, hogy megértsd és érezd minden egyes árnyalatát a jelen helyzetnek. Ezzel kipróbálod magad, azáltal, hogy megérted egyes kötődéseid, vágyaid okát és természetét. Na meg jobban kontrollálni tudod az érzelmi életed, a saját belátásod szerint. Kordában tartod az érzékenységed, így hatékonyabban kommunikálsz majd a kapcsolatodon belül. Fontos, hogy távol tartsd magad a türelmetlenség bármelyik formájától. Ha kapcsolatban vagy, a jelenlegi nyugalom hozzásegít abban, hogy stabilizáld a tavalyi változásokat, és hogy tökéletesítsd az érzelmi biztonságot, amely egy halom apró részlethez köt. Ettől lesz biztos a jövőbeli elégedettséged.

Pénz:

A pénzügyi kérdések egyszerre lesznek nagyon és kevésbé fontosak számodra 2012-ben. Ugyanabban az időben szeretnél a szépség és divat után menni, ami komoly kiadásokra buzdíthat, mint ahogy az anyagi biztonságod is megteremteni, ami viszont megszorításokra késztet. Nem lesz könnyű e két véglet között ingadozni! Azonosítanod kell magad a külső megjelenéseddel. A hosszú távú projektjeidet nézve, tiszta kép áll előtted, egy új dimenzió felé. Ehhez be kell biztosítsd magad pénzügyileg, ami hozzásegít, hogy fedezd a költségeidet.

Kapcsolatok:

A 2012-es év és a környezeted ésszerű magatartást vár el tőled, laza, hóbortos megnyilvánulásokkal ötvözve. Ez kissé kettészakít majd téged, de idővel hozzásegít, hogy könnyedén összetársítsd a dolgokat. Emlékeztetőként, figyelned kell arra, hogy ne kelts olyan helyzeteket, melyek később terhedre lehetnek. Gondolj inkább a tetteid következményeire, a megegyezésekre – főként a hivatalos és pénzügyi szférában. Hogy a dolgokat a hagyományos úton végezd el, a kereszteződések nem igazán előnyösek, de az eredmény annál inkább!

Egészség:

Az év első három hónapjában energiatartalékaid stabilak. A külső hatások pozitívan támogatnak és erőt adnak. Kevesebb hullámvölgy vár idén rád, több odafigyelésre számíthatsz a kockázatok csökkentéséhez, és az élet élésére fekteted a hangsúlyt. Az izomzatod azonban hagy maga után némi kívánnivalót. A kapkodó mozgásokkal pedig nem érsz el semmit, csak ízületi fájdalmat és ráncokat. Az év utolsó négy hónapja dinamikussá válik, a formád pedig igyekszik ezután igazodni.

Skorpió horoszkóp 2012

A 2012-es év felmentéseket és új projekteket hoz számodra. Olyan periódus ér majd véget, amitől végre úgy érzed, megszabadultál terheidtől. Egy új ciklus kezdődik el, amelyben nem mindig lesz nyugalmad. Sőt, azok a dolgok is visszaköszöntenek, amelyek fölött tavaly eltekintettél. Idén viszont szembesülni fogsz az első hatásokkal. Több szabadságot érzel majd a tetteidben, és több energiát a céljaid eléréséhez. A becsületes vakmerőséged időt takarít meg számodra.

Munka:

A változás iránti türelmetlenség és a harcolási vágy között érlelődsz idén, a munkahelyeden. De úgy tűnik, a változtatás győz majd benned. Az elkövetkező tíz hónapban jelentős mértékben csillogtatod meg képességeidet. Gyors tempóra kell átkapcsolnod. Ha munka után nézel, az év második felében különösen jó esélyeid vannak találni egyet. Minden, ami fejlesztéssel, kreativitással kapcsolatos, jól jön számodra. A változtatás kedvéért, és mert el szeretnéd foglalni magad, a tavaly óta függőben maradt dolgaid is elintézed.

Szerelem:

A szenvedélyes viharok idén is folytatódnak, és arra késztetnek, hogy változtass a helyzeten, még akkor is, ha ez egyeseket váratlanul ér. Annak ellenére, hogy óvakodsz tőle, mégsem kerülheted el a nagy csábítók által kavart belső zűrzavart. Konkrétan, derült égből villámcsapás módjára válnak megkérdőjelezetté a már letisztázott dolgok, és lépnek fel kiszámíthatatlan helyzetek. Ha egyedülálló vagy, remek alkalmak ígérkeznek arra, hogy szárnyalni hagyd a szíved és az érzéseid. A döntéseket pedig nehezen tudod meghozni, bármelyik helyzetben is légy. A békés pillanatok és a nagy vallatások nemigen férnek össze egy időben. És ez az, ami szemet szúr úgy neked, mint partnerednek.

Pénz:

Nyugodtság és béke uralja az anyagi helyzeted 2012-ben. Ugyanakkor olyan projektekre is számítanod kell, amelyeket csakis azért vállalsz, hogy még többet keress. Megtanultad a leckét az elmúlt évek anyagi csődje által, most pedig nem szalasztasz el egyetlen alkalmat sem a pénzszerzésre. Itt az ideje, hogy találkozz a bankároddal és megtárgyald vele az összekuszált dolgokat. A becsületességed pénzt hoz, könnyen megy neked idén a meggyőzés is, és a szerencse is veled van, ha üzleti ügyeket intézel. Érdemes lesz rászállnod azokra a személyekre is, akik pénzzel tartoznak neked, ne habozz! A meggyőzőerőd nem hagy cserben.

Kapcsolatok:

Felpörög az életed ebben az évben. És ezt úgy értelmezed, hogy eredmények majd messzemenőek lesznek. Gyors döntéseket kell hoznod, energikusan, mert ha mérlegelnél, azidő alatt a következmények megváltozhatnak. Időt kell megtakarítanod magadnak a pihenésre, hisz a rohanás igencsak igénybe vesz téged. Ne kételkedj magadban, idén ugyanis nem tudod elkerülni azt, hogy cselekedj.

Egészség:

Tavalyhoz képest, 2012-ben feltöltődsz energiával. Megerősödik az elméd, magabiztosságod által a kisugárzásodból is csak amúgy fog áradni az energia. A hozzáállásod kapcsolatban van másokkal, tevékenységgel magyarázol mindent, az energiád pedig önmagáért beszél. Egyszerre csak egy dologra próbálj összpontosítani, ne erőltesd magad hiába. A kilátásaid több merevséget kívánnak tőled. Hogy egészségesen átvészeld ezt az időszakot, érdemes még az év elejétől odafigyelned az étkezéseidre, és kiiktatnod a rohanás közbeni evészetet is. Az anyagcseréd felgyorsul, ezért is érdemes még időben újratervezned az étrendedet.

Nyilas horoszkóp 2012

2012-ben olyan helyzetek elé állít az élet, amikor elnövöd a bizonytalanságod. Erőt kapsz, és olyan feladatokat oldasz most meg, amelyek tavaly sok nehézséget okoztak. A szociális életed is kedvező. Idén remek alkalmad nyílik új fejezetet kezdeni a karriered illetően, sikeresen levizsgázni, egy törvényes feladatot elkezdeni vagy épp hivatalossá tenni egy kapcsolatot. Kreativitásod által a sikered rekordot dönthet. De csak akkor, hogy türelmes vagy. A jó ötletekhez ugyanis idő és mérlegelés kell.

Munka:

Megtalálod azt a talajt, amelyen kiadhatod magadból minden energiád. Megtalálod a módot arra is, hogy fejlődj és elérd a céljaidat. Egyébként erre az esélyt is te magad teremted elő. Tevékenységekben nem lesz hiányod, és habár egyedül vagy képes a legjobban teljesíteni, idén mégis meg kell bírkoznod a csapatmunkával és a közreműködéssel is. Csak az év végén bukkannak fel az első elismerések, a munkádat és a befektetett energiádat illetően. Ugyanakkor számíthatsz egy olyan projektre is, amely igencsak fellelkesít.

Szerelem:

Idén új alapokat adnál szerelmi életednek, erre érzel erős késztetést. Hiába vagy kapcsolatban, úgyis megváltoztatod az alapvető dolgokat, ezzel üzenve a partnerednek. Egy döntéshozó időszakhoz érkeztél, amelynek következtében úgy folytatod majd az életed, ahogy szeretnéd. A sors többször is próbára tesz, olyan helyzetek merülnek fel, amelyben közel kerülsz másokhoz, és össze is vetheted magad másokkal. Újraértékelődik benned a szerelem, a fűződés, az intimitás. Egyre világosabbá válnak előtted az érzelmi szálak és az is, amelyet ezek kiválthatnak úgy negatív, mint pozitív értelemben. A realizmusod újra erőre kap, általa pedig képes leszel sikereket elérni. Ha szingli vagy, új kapcsolatokra van kilátásod, melyek mély vonzódást ébresztenek benned. Mivel nemigen vagy válogatós, rengeteg emberrel találkozol és beszélsz ebben az időszakban. Az év utolsó két hetében megerősödik úgy a vonzerőd, mint a lehetőségeid és az esélyed az érzelmi kibontakozásra.

Pénz:

Anyagi helyzeted felvirágzik 2012-ben. Az épp zajló és jól jövedelmező projektjeid erőt adnak ahhoz, hogy ne add fel és optimista légy. Az év első három hónapja kiváló alkalom arra, hogy a régi bajaidat intézd, hogy kifizesd az elmaradt számlákat és lezárd a múltat. Az ezzel járó fájdalmak arra késztetnek, hogy mielőbb munkába állj. Ez felszabadítja az elméd a gondoktól. Novemberben juthatsz komolyabb pénzösszegekhez.

Kapcsolatok:

A csillagok állásából komoly változásokra számíthatsz, alapvető fejlesztésekre, amelyek által közelebb kerülhetsz az ideáljaidhoz. Közbeléphetnek olyan pillanatok is, amikor a múltra gondolsz, ez pedig melankolikussá teszi a hangulatod. Ne hagyd magad befolyásolni a szív trükkjeivel, ha fontos és gyors döntést kell hoznod. Idén a legjobb esélyeket tudhatod magad mellett az előrehaladásban. Az év utolsó két hónapja lesz számodra a legoptimistább, éppen ezért vigyáznod kell arra, hogy ne hajtsd magad túl.

Egészség:

Idén igencsak nagy energiahullám ér el téged, amelyből csupán akkor fogyhatsz ki, ha fölösleges dolgokra pazarolod. Mivel ez nem kerül szóba, minden egyes feladatod sikeresen megoldod. Célba veszed a háztartási dolgaidat is. Azonban vigyáznod kell, hogy meg ne terheld magad azzal, hogy túlságosan aktív vagy. Igyekezd megőrizni az emésztési egyensúlyod. Akkor táplálkozol egészségesen, ha áttervezed az étrended, és nagy hangsúlyt fektetsz a gabonafélékre és zöldségekre, főként a téli hónapokban.

Bak horoszkóp 2012

Csendes időszakokra számíthatsz 2012-ben. Nyugodtabbra vált az életed, ami kedvez neked, hisz összhangban van a személyiségeddel. Hangulatváltozásaid továbbra is lesznek, na meg lehetőséged adódik a változtatásra is. A kérdések, mérlegelések, belső megítélés mind az idéni tevékenységeid közé tartoznak. És a spiritualitást sem hagyod veszni, ugyanis gyakran szállsz majd magadba.

Munka:

A munka terén kiszélesednek, kitisztulnak a vízióid. A tavalyi kapcsolataid során, körvonalazódik előtted, pontosan mi is a te feladatod. A kreativitásod hirtelen ébred fel benned. A fölötteseid igencsak értékelik a komolyságod és az odaadásod. Ha változtatni akarsz a karriereden, idén sok alkalom nyílik számodra, hogy szembesülj a benned rejlő képességekkel. Ez az időszak a legjobb, hogy tanulmányaid folytasd, vagy abban képezd ki magad, amit szívesen csinálnál. Márciusban végre magad mögött hagyhatod azokat a nehézségeket, amelyek eddig meggátoltak abban, hogy elérd a céljaid.

Szerelem:

A szívügyeid fontos szerepet kapnak 2012-ben.Tökéletes alkalmakra nyílik számodra kilátás, amelyek által követheted az ideáljaidat, és megvalósíthatod az elhanyagolt dolgaidat is. Az érzelmi életed átértékelődik benned, olyan helyzetekbe csöppensz, amelyek kiemelik a finomságod, és próbára teszik az ízlésed. Az események megerősítik az érzéseid, és olyan személyek felé vonzódsz, akiknek nézőpontja és érzelmi világa összhangban van a tiéddel, a maszkok mögött is, amelyeket közben viselsz. A személyes értékeid mindig előtted állnak, és alkalmad is adódik arra, hogy kifejezd őket, hogy annak szenteld az időd, akit kedvelsz, hogy a meglévő kötelékeid megerősítsd. A megérzéseid összhangban lesznek a szíveddel. Ez azt jelenti, hogy képes leszel a bizonytalan helyzetekben előtérbe helyezni az érzelmi életed. Olyan érzések kerülnek elő a múltból, amelyeket most másképp élhetsz meg, mint akkor.

Pénz:

Kitartóan haladsz, ami a pénzügyeid illeti, előre. A pénz folyékonyabban áramlik a kezeid között, és könnyebben sikerül megállapodnod azzal a személlyel is, akinek épp kölcsönzöl vagy akitől kölcsön kérsz. Minden, ami üzlethez, eladáshoz kapcsolódik, ajánlott az év első három hónapjában. Használd az eszed, és könnyen pénzhez juthatsz! Ne nélkülözd azonban a nehézipart sem, ugyanis számodra ez az ág is kiválóan jövedelmező.

Kapcsolatok:

Túlterheltségre kell számítanod, ezért időnként fel kell hagynod egy-két projekttel. Megterhelő számodra az, hogy szomjazol az életre, ugyanakkor ambíciódnak köszönhetően mindent magadra vállalsz. Ezért, igyekezz csak annyi ígéretet tenni, amennyit képes vagy betartani úgy másokkal, mint magaddal szemben. Optimizmusod ugyanis becsaphatja az érzékeidet. Hidegfejjel kell csoportosítanod a tevékenységeid, és ki kell zárnod az előző tapasztalataidat, melyek gátolják a jelenlegi feladatvégzésed.

Egészség:

Az ellenállóképességed a mindennapos kockázatokat illetően idén is kitart melletted. Anélkül végzed a dolgaid, hogy különösebb erőfeszítést tennél, viszont vigyáznod kell, miként osztod be az energiád. Ez ugyanis idén a te erősséged: az energiád menedzselése. Érzéked lesz ahhoz, hogy lekülönítsd azokat a feladatokat, amelyek fölöslegesek, így könnyen spórolsz meg erőt. Kalciumhiányod léphet fel, ezért hogy megelőzd a komolyabb bajt, érdemes lesz dokihoz menned és a fogorvoshoz is. Ha lehet, kerüld a zsíros ételeket, melyek lelassítják az emésztésed, ezzel pedig több energiát szívnak ki belőled. Az év utolsó két hónapja nyugodt lesz, főként mentális relaxációs tevékenységeket űzöl ekkor.

Vízöntő horoszkóp 2012

2012-ben learatod a tavalyi munkád gyümölcsét. Nem lesz alkalmad félrevonulni és csak magaddal törődni, de remekül használod ki a találkozásokat arra, hogy a jövőre nézve termékeny alkalmakat szabhass belőlük. A múlt gondjai és emlékei feloldódnak, és még akkor is, ha magaddal kell harcot vívnod ezért, jó kilátást nyitsz majd a jövőre.

Munka:

Egy új fejezet kezdetén állsz. Ebben az időszakban szabadabban cselekszel, időmegszorítások nélkül, személyesen. Sokkal világosabban kezeled az ambíciód, és képes leszel komoly kimutatásokra is. Minden ami adminisztrációs engedélyekkel, a törvénnyel vagy hivatalos kimutatásokkal kapcsolatos, a javadra szolgál. Kerüld azokat a terveket, melyek a törvénybe ütköznek, és ne higgy el minden szót, amit mondanak neked! Egyes emberek ugyanis megpróbálnak gyanús ügyekbe behálózni.

Szerelem:

A szenvedélyed lesz idén az erősséged. Nagy késztetést érzel a hódításra, az elismerést keresed, és fellángolást szeretnél éreztetni másokban is. És mivel a boldogság nem jár egyedül, megoldjátok a gondjaitokat a partnereddel, anélkül, hogy komolyabban összetűznétek és kellemetlen következményekkel zárnátok az ügyet. A diplomatikusságod idén sem hagy cserben, ezért itt az ideje, hogy egyezséget köss a partnereddel. A külső ellenállások nem hatnak ki a cselekedeteidre, így elegendő vakmerőséged lesz ahhoz, hogy a jó irányba haladj. Ha nem vagy házas, eddig még be nem gyűjtött tudásra teszel szert. Ha kapcsolatban vagy, elképzelhető, hogy sok beszélgetésre kerül majd sor és lehetőségre, amelyekkel fejleszthetitek a viszonyt.

Tanács:

Rengeteg pozitív tettet hajtasz végre ebben az évben. Annak ellenre, hogy naponta jelentkeznek gondjaid, gyakran szembesülsz majd a lezárt projektjeiddel kapcsolatos sikerekkel, melyek elégedetté tesznek téged. Ne told el ezeket magadtól, hisz erre vártál, hogy a munkád elismerést kapjon. Olyan képességeidet kell most kihasználnod, amelyeket már rég szereztél. Közben nem ártana meditálnod, magadba szállnod, ez hozzásegít abban, hogy felértékeld magad, ismét a saját középpontodba kerülj és újrafogalmazd az elveid.

Egészség:

Az anyagcseréd erőre kap, és összhangba kerül a szükségleteiddel. Az energiád jól kezeled, ugyanis csak olyan feladatokban fektetsz amelyek valóban megérik. Az elméd is üde lesz, gondolkodásod is pörögni fog. Nem árt azonban figyelemmel követned a fogaid és a csontjaid egészségét, ugyanis ezek igencsak érzékenyek lehetnek ebben az időszakban. Az emésztőrendszered kissé válogatós lesz, és alkalmanként makacskodni fog. De kevésbé lesz érzékeny a stresszre, inkább az aktivitásod miatt romlik. Tanácsos, hogy kezdj bele valamilyen enyhébb sportba, hogy lazítsd az izmaid és rugalmasítsd azokat.

Halak horoszkóp 2012

2012-ben nyugodtabb légkörre számíthatsz. Ez az év lehetővé teszi, hogy megoldd a projektjeidet, és a lépéseidben folytonosságot biztosít. Szabadságot nyújt neked arra, hogy a saját ötleteid elmélyítésének irányába cselekedj. Ösztönösen szállsz majd mélyebben magadba, a létezést egy új szögből fogod tekinteni, ugyanakkor teljesebben és pontosabban. Az idő veled tart, ne habozz, hogy gyorsan kihasználd.
Munka:

Az erőfeszítések nem fognak elriasztani idén. Át fogod élni ezt a paradoxont, mely egy nyomasztó, de szükséges tevékenység kipróbálásából áll, míg ugyanakkor szükséged lesz békére és örömre. Annyit meg kell hagyni, hogy nem lesz túl sok szabad időd, így valójában nem engedsz el egyetlen lehetőséget sem, főleg ha nem tartasz pihenőket! Bizonyos befejezetlen feladatok újraszervezik a felállást. Az eredmény az lesz, hogy ezeket a kérelmeket kihívásoknak fogod tekinteni. Pozitív módon ez arra késztet, hogy túlteljesítsd önmagad. A helyesen kezelt idő arra vezet, hogy ne juthass olyan állapotba, hogy megkérdőjelezd képességeid. Az idő lesz a sikered kulcsa.
Szerelem:

A stabilitás visszatér lelki téren. Függetlenül jelenlegi tartózkodási helyedtől, spontán módon enyhíteni fogod a léted, és folytonosan, elmélyülve cselekszel majd. A legfőbb motivációd a sugárzás lesz. És nagyon jól tudod, hogy valójában a futó kalandok adhatják ezt meg neked. Ha pedig kapcsolatban vagy, ezt a felszínes beszélgetések kizárásával enyhítheted. A saját vágyaid elérése lesz a legfőbb célod ebben az évben, főként az év első három hónapban. A szíved lendületei egészebbekké, intenzívebbekké válnak. A lelki, anyagi, érzelmi nagylelkűséged nő, magas elismerésű elégtételt kell nyújtanod, egyenes és őszinte kifejezéseket. Ha szingli vagy, hajlamosabb leszel jobban idealizálni a szerelmet és a kapcsolat fogalmát. Nagy az esélyed arra, hogy szomorú pillanatokat élj át. Szükséged lesz arra, hogy ne ess abba a tévedésbe, hogy azt hidd, a szerelem nem neked való. Lehetőséged lesz arra, hogy megismerkedj olyan személyekkel, akik megfelelnek az ideáljaidnak. 
Tanács:

Érezheted a múlt nyomását, egy diffúz nosztalgia érzését, olyan érzelmekkel keverve, amilyeneket még nem éltél át. Valószínűleg kétségbe fogod vonni a jövő esélyeit, mely jelenleg kimondottan ellent mond az érdekeidnek. Tudatosítsd és fejezd ki az ideáljaid, ez felszabadító és hasznos lesz a közeli kapcsolataidra. Ismerd el, hogy ez az egyetlen érthető magyarázat számodra.
Egészség:

Az év első felében, rendkívül jó formában van. Mohóságod jelen van, viszont alkalmad lesz arra, hogy megszabadulj a falatozási mániádtól. Figyeld meg közelebbről, melyek az igazi szükségleteid a testeddel kapcsolatosan, és tégy különbséget azokkal, melyek reményt adnak neked. Rád marad, hogy kordában tartsd a mohóságod, és a bőrödre is érdemes lesz odafigyelned, hisz bőrbetegségek kialakulásának veszélye áll fenn nálad.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 




Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 533702
Hónap: 3439
Nap: 84