Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011 érdekességei

 

2011, a Nyúl éve

Az idei évkezdet a távol-keleti asztrológiai rendszerekben február 3-ára, a Vízöntő újholdjára esik. 2011 a fém Nyúl éve: az érzelmek időszaka – de hogy konkrétan mit hoz ez az esztendő, aszerint, hogy születési évünk melyik kínai állatjegyhez tartozik, a lentiekből kiderül.

SÁRKÁNY

A Sárkányokat óvatosságra inti az elkövetkezendő időszak: vakmerőségük, és „bulldózer” természetük semmiképp, intuícióik és és lényegretörő tisztánlátásuk annál inkább sikert hozhat. Még egy jó tanács: erősen higgyenek álmaikban, mert most valóra válhatnak!

KÍGYÓ

A Kígyóknak kedvez ez az év: jószándékű befolyást gyakorolhatnak környezetükre, könnyebben elérik másoknál, amit szeretnének. Persze, mindez csapdákat is rejt, ha helytelen, vagy önző célok elérésére használják a jó szerencsét - alaposan fontolják hát meg szándékaikat.

A Lovakat kicsit visszafogja majd ez az esztendő, megfontoltabb döntésekre kényszeríti, mert minden lassabban, körülményesebben működik a megszokottnál. Ne türelmetlenkedjenek, ne erőltessék a dolgokat – aggodalmora nincs ok, mindennek eljön az ideje.

BÁRÁNY/KECSKE

A Bárányok számára remek évnek ígérkezik az idei: kisebb nyomás nehezedik rájuk, úgy érzik majd, hogy végre képesek megfelelni az elvárásoknak. Ők azonban gyakran ott is bajt keresnek, ahol nincs: lazítsanak, legyenek sokat szeretteikkel, abban megnyugvást találnak.

MAJOM

A Majmoknak kicsit nyűgös lesz ez az időszak, mert környezetük érzékenyebben, sőt, gyakran sértődötten reagál a kezdeményezéseikre. Sok türelemre, „lelkizésre” lesz szükség, hogy elsimítsák a dolgokat, és itt az ideje, hogy saját lelkükkel is többet foglalkozzanak.

KAKAS

A Kakasoknak gyógyír lesz a Nyúl éve! A fejükben és a szívükben végre rendbe rakhatják a gondokat, megértik, mi miért történt, vagy történik velük, és ez megnyugvást hozhat. Jobban szót értenek majd szeretteikkel – a nagy beszélgetések és egymásra találások éve lesz az idei.

KUTYA

A Kutyák hálás időszak elé néznek. Segítőkészségük és hűségük végre elnyeri jutalmát: szeretteik nemcsak várják, de elismerik és viszonozzák odaadásukat. Használják ki ezt az esztendőt! Keressenek testhez álló feladatokat, amit szívből csinálhatnak – a siker garantált!

DISZNÓ

A Disznóknak megfontoltnak kell lenniük idén: környezetük – akár otthon, akár a munkahelyen – meglepően készséges lesz, a szokásos vita elmarad. Ezt kiválóan a maguk javára fordíthatják, de elég egy rosszindulatú döntés, és évekre szóló bajt hoznak magukra.

PATKÁNY

A Patkányok most megtalálják a számításaikat. Szorgalmas és alkalmazkodó természetüknek köszönhetően könyebben boldogulnak, mint mások. Rálelnek a nyitott kapukra, megérzik a jó lehetőségeket, és kiváló érzékkel nyúlnak a dolgokhoz. Nagy gyarapodásra számíthatnak.

BIVALY

A Bivalyok idén kicsit magukra maradnak, mert racionális megközelítésükkel kevésbé értik a történéseket, és ez gyakori konfliktust teremt. Azzal könnyíthetnek a dolgukon, ha több teret engednek az érzelmeknek, és igyekeznek empatikusan fogadni környezetük szeszélyeit.

TIGRIS

A Tigriseknek a csalódások éve lehet a mostani, ha képtelenek megérteni és tolerálni mások – sőt, gyakran saját maguk – érzelmi kitöréseit. A harag vagy a megtorlás a lehető legrosszabb fegyver, szeretteik attól csak megrémülnek és elmenekülnek majd, és könnyen magukra maradhatnak.

NYÚL

Végre eljött a Nyulak ideje! A nyugalom és a bőség időszaka kopogtat - előbújhatnak rejtekhelyeikről, és bátran élvezhetik mindennapjaikat! Mind családjuk körében, mind munkahelyükön jóval nagyobb megértést és együttműködést tapasztalhatnak, és számtalan lehetőséget kapnak az előrelépéshez.

Sz. A.

Keresse ki születési évét a táblázatban és olvassa el a hozzá tartozó magyarázatot!

Fehér 1 - Parkha Kham

A Parkha Kham év szülöttjei idén komoly átalakuláson mennek keresztül. Számos új helyzettel szembesülnek, amit csak akkor tudnak a maguk javára fordítani, ha képesek elfogadni és feldolgozni a változást. Minden felkínálkozó lehetőségen gondolkodjanak el, és ne vessék el egyből! Adjanak teret az új érzéseknek, vállalják fel a kihívásokat, még ha elsőre ijesztőnek tűnnek – utóbb majd bebizonyosodik, hogy megérte!

Fekete 2 - Parkha Khön

A Parkha Khön szülötteknek fájdalmas lesz az év, de ez egyben egy új kezdet ígéretét is hordozza. Merjenek szembenézni a múlttal, és véget vetni olyan dolgoknak – akár vállalkozásról, munkahelyről, vagy egy érzelmi kapcsolatról legyen szó -, ami már nem működik, és csak bánatot és kiábrándulást okoz. Nem kínál fel az élet addig semmi újat, amíg önként le nem mondanak a régiről – ha azonban így tesznek, mesés távlatok nyílnak meg Önök előtt.

Kék 3 - Parkha Cin

A 2011-es év mérföldkő a Parkha Cin évében születetteknek. Már a tavasz is ígéretes: egy régi álmuk megvalósításához váratlan segítség érkezik, amivel feltétlenül éljenek, még akkor is, ha igencsak kockázatosnak tűnik! Az egész évére rányomja bélyegét a bátorság, és a saját sorsukba vetett hitük: ha a legnagyobb nehézségek közepette sem tántorodnak el céljaiktól, már őszre körvonalazódhat a sorsfordító lehetőség, ami hosszú évekre meghatározza jövőjüket.

Zöld 4 - Parkha Zön

A Parkha Zön jegyűeket a tibeti horoszkóp idén óvatosságra inti. Mivel sorsuk jobbra fordult – vagy hamarosan ígéretes változásokat mutat -, könnyen a fejükbe szállhat a siker, és meggondolatlan, anyagilag megalapozatlan lépésekre szánhatják el magukat. Óvatosan bánjanak a pénzzel, ne kergessenek irreális álmokat, de legalább is várják meg a nyár végét, mielőtt komolyabb döntést hoznak.

Sárga 5 - Parkha Böm

A Parkha Böm szülötteit számtalan meglepetés várja ebben az évben. Jobbára egzisztenciális lehetőségek: előléptetés, prémium vagy egy jutalomút, esetleg egy befektető, ami új lendületbe hozhatja vállalkozását. A sikernek azonban ára van: még keményebben kell dolgozniuk, hogy helyt álljanak, és ugyan karrierjük szépen beindulhat, magánéletük megsínyli mindezt, ha nem ügyelnek az egyensúlyra.

Fehér 6 - Parkha Khen

A tibeti horoszkóp türelemre inti a Parkha Khen szülötteket: bármilyen rosszul is indul az év, ne keseredjenek el! Nem alkalmas most az idő az önmegvalósításra, hiába születnek jobbnál-jobb ötleteik, képtelenek elfogadtatni másokkal. Ha nagyon erőszakosak, nemcsak munkatársaik, de családjuk is szembeszegül. Ősz elején már jobbak a konstellációk, és mire beköszönt a tél, tisztázódnak a továbblépés feltételei.

Vörös 7 - Parkha Da

A Parkha Da jegyében születetteknek mozgalmas évnek ígérkezik az idei. Egy kedvező lehetőség miatt nagy lépésre szánják el magukat: elköltöznek, vagy munkahelyet váltanak, sőt, lehet, hogy egy egészen új dologba fognak, hátrahagyva eddigi életüket. Komoly érzelmi megterhelés lesz mindez, talán úgy érzik: nem önszántukból, hanem kényszerből cselekszenek, és valóban hosszú idő lesz, amíg megszokják az új helyzetet. Karácsonyra azonban bátran kimondhatják: nem bánták meg!

Fehér 8 - Parkha Kin

A Parkha Kin jegyűek idén végre élvezhetik az eddigi évek kemény munkájának gyümölcsét. Lassan beérik mindaz, amiért fáradoztak, anyagilag és érzelmileg egyaránt: beindul az üzlet, lejár az adósság, lesz egy esküvő, vagy születik egy gyermek. Élvezzék mindezt, dőljenek hátra – különösen nyáron, ugyanis ősszel újabb feladatot kínál fel az élet, amit kár lenne kihagyni! Ezt a lépcsőfokot már könnyebben veszik, kamatoztathatják minden eddig megszerzett tudásukat.

Vörös 9 - Parkha Li

Az év jól indul a Parkha Li szülötteknek: új lendületbe jönnek, nagy vehemenciával vetik bele magukat a munkába, azonban nyár derekán komoly megpróbáltatás elé néznek: valami előre nem látható akadály rövid kényszerpihenőre kárhoztatja őket. Ne veszítsék el a kedvüket, nézzék a jó oldalát: több idejük marad szeretteikre, hobbijukra, barátaikra. És ne is rendezkedjenek be hosszú távon a semmittevésre – amilyen hirtelen jött az akadály, olyan váratlanul gördül is el. Mire hűvösre fordul az idő, újra fel kell venniük a tempót, mintha mi sem történt volna.

SZ.A.

Költsünk vagy ne költsünk?

Gazdasági válság ide vagy oda, ha belépek egy pláza parkolójába, alig találok helyet az autómnak. Vajon vásárolni jönnek az emberek, vagy csak nézelődnek? A bankokban néha órákig kell sorba állni, vajon hitelért folyamodnak, vagy befektetnek? A csillagok állása segít eligazodni, mikor mit tegyünk a pénzünkkel.

KOS

A Kos jegy szülöttei épp mostanában ünneplik a születésnapjukat. Tegyék emlékezetessé, ajándékozzák meg szeretteiket egy szép meglepetéssel. Lehet egy hétvégi kirándulás, akár egy-két éjszaka egy szállodában vagy panzióban is beleférhet, spórolni ráérnek később. A nyár úgyis tartogat kellemes meglepetéseket, jutalom, nyeremény, ajándék vár Önökre.

BIKA

A nyugodt, higgadt Bika hetek óta töpreng egy komoly pénzügyi befektetésen. Ne cselekedjen meggondolatlanul, most nem alkalmas az idő új, kockázatos vállalkozásba belefogni. Halmozzon fel olyan mennyiségű tartalékot, hogy a pénzügyi rizikót a minimálisra csökkentse. Néhány hónap múlva nagyobb esély van arra, hogy Önre mosolyogjon a szerencse. Ez a hónap Önnél legyen inkább a spórolás időszaka.

IKREK

Az Ikrek mérsékelten ugyan, de nagyvonalúak lehetnek saját magukkal. Ne utazzanak, ne játszanak szerencsejátékot, de semmiképp ne mulasszák el azt az apróságot megvenni maguknak, amit olyan régóta nézegetnek a kirakatban. Ruha, cipő, egy könyv, egy lemez, vagy akár egy szép ékszer nagy örömet szerez, és nem fog anyagi veszteséget okozni. Jobb kedvre deríti Önöket, és a vidám hangulat elősegíti a pénzügyi források további növekedését.

RÁK

A Rák jegyűek készítsenek egy teljes listát arról, mennyit költenek egy hónapban. Gondosan tegyenek el minden számlát, és a hónap végén összegezzék, miért nem sikerült kijönni a fizetésükből. Itt az idő elgondolkodni, melyek azok a felesleges dolgok, amire kár volt költeni. A kiadásokat a bevételekhez kell igazítani, és nem árt, ha elgondolkoznak azon, miből képezzenek tartalékot a szűkösebb időkre.

OROSZLÁN

Az Oroszlánok számára anyagi szempontból mérsékelten kedvező a csillagok állása a tavasz második hónapjában. Sem befektetésre, sem különösebb költekezésre nem érkezett el az idő. Ebben a hónapban a szorosabb nadrágszíj a divat. Kedves Oroszlán háziasszonyok, jó lesz még a konyhapénzzel is spórolni egy kicsit. Elővehetjük a nehezebb idők receptjeit, szerényebb, kiadósabb ételeket főzzünk, és bízzunk benne, hogy a családunk szereti még a paprikás krumplit, a káposztás kockát, vagy a sztrapacskát. Az első anyagi fellélegzés csak őszre várható.

SZŰZ

Ha Ön a Szűz jegyében született, ebben a hónapban ne törődjön az anyagi gondokkal. Próbáljon meg nem koncentrálni arra, mi történik majd a jövőben. Ne féltse az állását, még akkor sem, ha mindenki a folyosón leépítésekről beszél, ne aggódjon a számlák miatt, ne nézze az árakat bevásárláskor. Nincs kedvező helyzetben, ezért ne szórja a pénzt, de a legszükségesebb dolgokban ne szenvedjen hiányt.

MÉRLEG

Ön általában tudja, mire költse el a pénzét, csak értéket vásárol. Megfontolt, és gondol a jövőjére. Inkább hosszabb távban gondolkodik, drágább, de életre szóló tárgyakkal veszi magát körül. Ebben a hónapban azonban nem árt, ha segítséget kér. Forduljon jóshoz, kérje ki a felsőbb erők tanácsát, amennyiben nagyobb összegű befektetést tervez.

SKORPIÓ

Önnek ebben a hónapban minden sikerülni fog, amit csak eltervezett. Rendkívül szerencsés a csillagok állása a Skorpió jegy szülöttei számára, nem csak anyagi sikereket, igazi boldogságot hoz a tavasz. Bátran költekezhet, vállalkozhat, befektethet, most minden arannyá válik a kezében. A párkapcsolatban élők között fellobban a régi tűz, az egyedülállók rátalálnak a várva várt szerelemre, tehát a pénzügyi sikerek mellé lelki gazdagság is társul.

NYILAS

Ha nem hallgat az égi jelekre, most nagyon sokat veszíthet. Nem csak anyagi biztonsága forog kockán, kapcsolata is ingatag, és egészségi állapotára is oda kell figyelnie. Forduljon orvoshoz, ha bármi furcsaságot észlel magán, de ne a méregdrága magánklinikára költsön, inkább hallgasson meg egy természetgyógyászattal vagy homeopátiával is foglalkozó szakembert. Problémáit ossza meg szeretteivel, a lelkén is könnyít, és egy jó beszélgetés a párkapcsolati viharfelhőket is eloszlatja.

BAK

Túl sok a törlesztő részlete? Állandó nehézségei vannak a csekkek befizetésével? Alapjaitól át kellene gondolnia a pénzügyi helyzetét. Mérlegelni, a bevétel és kiadás oldalt összehasonlítani, megkeresni azokat a pontokat, ahol feleslegesen folyik el a pénz. Nem árt, ha segítséget kér. Ha kíváncsi arra, hogy a közeljövőben változik-e a csőd közeli helyzete, vettessen kártyát. A negatív válasz esetén forduljon csak pénzügyi tanácsadóhoz.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők számára a csillagok üzenete egyértelmű: költekezni, költekezni, méghozzá gyorsan és sokat. Ha van kedve, és ideje, rendezze át, újítsa fel lakását. Régóta tervezgeti, hogy újra festeti a falakat, bútorokat, odafigyel a színek, tárgyak harmóniájára, és a feng shui alapelveit megvalósítja a különböző helyiségekben. Most ragyogó az alkalom különböző szakkönyvek és néhány új lakberendezési tárgy beszerzésére.

HALAK

Sokat költött mostanában és mardossa a lelkiismeret-furdalás. Nem kell, hogy nyugtalankodjon, már csak néhány hónap, és Önre mosolyog a szerencse. Váratlanul hatalmas összeg üti a markát. Ezt az összeget nem a véletlen sodorta Ön elé, hanem hosszú évek kitartó munkájának eredménye. Előléptetés, fizetésemelés, vagy jutalom, tehát nem csak anyagi, hanem szellemi elismerésben is lesz része.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 533010
Hónap: 3847
Nap: 93